Avon Advance Techniques Styling Düzleştirici Saç Spreyi

by - 17:09

Geçenlerde saçlarım için sakinleştirici bir ürün ararken karşıma çıktı bu ürün.Daha doğrusu yaz aylarında saçlarımın kabarması,dalgalanması inanılmaz hallere ulaşıyor.Benim saçlarım normalde düz olduğu için,hiç alışık değilim böyle şeylere.Hele ki o elektriklenme yok mu sıcaklarda ,baş belam oluyor.Bunun için bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu ürünü aldım.

Ürünün ilgimi çeken vaadi; Saçların kabarmasını önleyerek,saçlarda daha düz görünüm elde etmek.Ayrıca ürün düzleştiricinin etkisini artırdığına dair de bir iddiası var.

Ben ürünü iki türlü deneyimledim.İlki ; Saçlarımı yıkadıktan sonra nemliyken saçıma ürünü sıkıyorum.Ardından kurutuyorum.Düz bir görünüm elde ediyorum.Ama dediğim gibi benim saçlarım zaten düze yakın.Eğer bir elektriklenme yaşıyorsam saçlarımda o an spreyi tekrar sıkıyorum saçıma.Elektiklenme gerçekten de gidiyor. İkincisi ise; Saçlarımı düzleştirdikten sonra hafif bir salma yapıyor hep 2-3 saat ardından.Bu spreyi ise sıkıyorum saçlarım da hemen bir salma yapmıyor.İki yönden de benim çok memnun kaldığım bir ürün oldu.

Açıkçası dediğim gibi kıvırcık saçlılarda nasıl bir etki yapar bilmiyorum.Ama saçlarınız dalgalıysa ya da benim gibi düze yakınsa etkisi olan bir ürün olduğunu düşünüyorum.Bende alıp bir denemelisiniz.Fiyatı 7,90.

Siz bu ürünü nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Güzel bir ürüne benziyor. Fiyat açısından da uygun denemek lazım. Listeme ekledim bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakalım sevicek misin ? :D bekliyorum yorumlarını

      Sil
  2. Blog dünyasına yeni katıldım arkadaşlıklar kurmaya geldim bloguma beklerim :) cileklireccel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Benim saclarim kabarık ve hafif dalgali bn aldim bu urunu avondan fakat daha denemedim nasil kullanildigini arastiriyorum bn banyodan ciktiktan sonra denersem acaba saclarim duz olur mu gercekten ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düz olmaz ama saçınızın kabarıklığını alacağına eminim :)

      Sil
    2. Saçım kivircik nasıl düzleştirebilirim

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe