Ne Okudum ; Hissiz | Lemariz Müjde Albayrak

by - 19:18


7. blog turumuz için Lemariz Müjde Albayrak'ın Maske adlı kitabını tanıtacağız.Bunun için de ilk olarak ilk kitap olan Hissiz'i hemen okuyup yorumlamak istedik.Kitap yine bir aşk romanı.Ayrıca unutmadan kitap adıma imzalı.Yazara teşekkürlerimi sunuyorum çok.Yani kıskanmayın ama bu turların en çok bu işlerini seviyorum ,adımıza imzalı kitaplar ayrı bir şevkle okunuyor sanki.Neyse kitabımıza geri dönüyorum.



Baş karakterlerimizden Alexander Ramanov odunumsu insan kılığını almış bir adam.Kitabın adı da burdan geliyor.Sonra küçükken yaşadığı çiftliğini almak için gittiğinde Heaven'la karşılaşıyor.Heaven'da diğer baş karakterimiz.Çiftliğin sahibi dedenin torunu Heaven.Bu garip dede çiftliği tek şartla Alexandar'a veriyor,şartı da Heaven'ın bir seneliğine birlikte yaşayıp,kızın hayatı yakından tanıması.Yani dede de tuhaf,torununu adam böyle bir adamın yanında yollar mı? Tabi zorla da olsa kabul ediyor sonra aşk,olaylar üstüne olaylar.

Kitap boyunca Alexandar'a sayıp durdum.Bir insan bir kızı bu kadar mı üzer durur? Heaven da masumluktan ölücekti kitaptı.Yani bir insan bu kadar saf ve masum olamaz dedirtse de Alexandar'a olan aşkı bilmiyorum ya çok hoştu.Alexandar'ın korumacı davranışları filan.Kitapta aslında güvenle aşkı ortak bir teraziye oturtmuş.Bence çok doğru bir tespit.Kitapta esprili yerler de vardı tabi.Oldukça sürükleyiciydi kitap.Böyle aşk romanlarını seviyorsanız kaçırmayın derim.Ayrıca yazar hakkında bir iki noktaya değineyim.Yazar belki bilirsiniz Wattpad'den sonra kitabı çıkan bir yazar.Ben o zamanlar da da yazılarını görmüştüm.Hissiz de orda yer almıştı zaten.Kesinlikle çok güzel bir kalemi var Müjde hanımın.

Birde kitap çok güzel olsa da yazım hataları bolca,sık sık vardı.Yani ben ki hiç dikkat etmeyen birinin bile dikkatini çekti bu konu düşünün.İnşallah yayınevi bu konuyu halleder diyorum ve alıp bu kitabı okuyun diyorum.Aşk işte ya diyip diyip durursunuz kitapta benim gibi sonra :D Beni biliyorsunuz aşk kitaplarında hayal dünyam sınır tanımıyor.Ahh keşke deyip kendimi yiyorum.Sırada Maske var bakalım o nasıl?

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. Amanınnnn Müjde'min kitabı buuu!!! *-*
    Maskeyi okumak için de ölüyorum ben yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maske daha bir güzel ya <3

      Sil
    2. Ben Maske'nin wattpadd halini okudum amaa Müjde kitapta çok değişiklikler var dedi! İmza günü falan ayarlasa da imzalı imzalı okusam onu da tekrarr :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe