Maybelline Master Precise Likit Eyeliner

by - 17:19

Bugün kardeşimin hastası olduğu bir eyeliner konuğum.
Eyeliner konusunda birçok marka denedim.
Bakalım Maybelline'in eyeliner'ı nasıl? 
Beğendim mi?

Kalem formunda olan bu  likit eyeliner oldukça siyah bir etki bırakıyor gözde.Oldukça koyu bir siyah bu.Keçe uçlu eyelinerların en büyük sorunu uçlarının çok çabuk kuruması.Ama bunda öyle bir sorunla karşılaşmadık.Göz üstünde çabucak kuruyor ama hemen sürdükten sonra gözünüzü açıp kapatırsanız bulaşıyor.Yani o ihtimali göz önünde bulundurun.Ayrıca 1-2 saat sonra gözünüzün üstünde bulaşma da yapabiliyor.Arada aynaya bakmada fayda var.
Sürmesi oldukça kolay.Eyelinera yeni başlayanlar için bence ideal bir eyeliner.Kalemin ucunu yandan tutup sürerek oldukça siyah bir görüntü elde edebilirsiniz.Saatler sonra eyelinerın rengi solup yitmiyor.Acil bir işim olduğunda hemencecik sürüyorum bu sıralar.Ürünün göz kapağımda bulaşması benim göz kapağımın yağlı olmasından da kaynaklanıyor olabilir.Ama ürün benimle uyuşmadı pek.Ondan kardeşime geri veriyorum ürünü.Bir daha almam sanırım.Sizinde yağlı göz kapaklarınız varsa ürünü boşuna almayın.

Sevgiyle kalın :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. Siyahlığı güzelmiş gerçekten denemek lazım, eline sağlık güzel bir yazı olmuş ;)
    Takipteyim, bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Verdiği siyahlık çok güzel ynılmıyorsan Sebi'nin videolarında görmüştüm bu ürünü. Alışverişe çıkmadan hatırlamış olmam iyi oldu =)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe