İzlenesi Kore Dizilerinden Seçmeler | 2

by - 17:36

Evettt,
Korelilere hayran biri olarak dizilerini izlemeye devam ediyorum.Bence çok şeker insanlar ya.Hani Türkler için hep misafirperver derler ya ,Koreliler için de benim ilk aklıma gelen çok şekerler çok içten insanlar.Yarıyıl da bol bol kore dizisi izledim.Haftalık bir Kore dizisi bitirdim artık siz düşünün,ne hevesle izledim.Genelde instagramda filan öneriler vardı bazı arkadaşların onlara yoğunluk verdim.bakalım izlediklerimi beğendim mi? Yorumlarım neler?

Ä°lgili resim
Secret Garden
Romantik komedi türünde çok komik olan dizi,eski bir dizi aslında.Dizide Kim Joo Woo oldukça kibirli,zengin bir adamdır.Gil Ra Im ise tam tersi fakir ama gözde aktrislerin kıskandığı fiziğe sahip bir dublördür.Bir şekilde yolları kesişiyor bu ikilinin Kim Joo Woo Gil Ra Im 'ın çekimine kapılıyor zaten bir süre sonra.Bir gün kayboldukları ormanda küçük bir kulübedeki teyze onlara şarap ikram eder.Ki olaylar aslında bunun üzerine kurulu gibi dursada pek değil bence.Yani tabiki de asıl olaylar bu ama oldukça komik sahneler de vardı bundan önce.İkili şarabı içtikten sonra uyandıkları sabah beden değiştirmiş olurlar.Dizide bence herkesin unutamayacağı şey Kim Joo Woo'nun komik ve özel eşofmanları :D haha aklıma geldikçe gülüyorum.Gil Ra Iım karakterine bol bol sinirlendim ama neyse iyi kız şimdi.Sonlara doğru azıcık ağlatsa da ,bence sonu en güzel biten dizilerden biriydi..Yani hiçbirşey havada kalmadı.Çok güzel keyifli bir komedi dizisi idi.Fantastik dizi olarak bence alternatifleriniz arasına alın.Ben diziye bayıldım.İzleyin.
6/10

Master's Sun
Ya bir dizi bu kadar mükemmel olamaz!Olamaz arkadaş! Yani dizinin ilk bölümünde pardon ilk dakikalarında bu ne aptal bir film diye dalga geçiyordum.Ama adeta kendimi kaptırdım sonradan.Film yine fantastik bir film.Korku gibi görünse de hiç değil bence.Konu olarak da oldukça farklı bir dizi.Şimdi sizlere biraz konusundan bahsedeyim sonra tekrar yorumlarım.Yıllar önce Tae Gong Shil bir kaza geçirir ve kaza sonrasında hayaletleri görmeye başlar.Bu hayaletler çoğu zaman karşımıza korkunç şekillerde çıkıyorlar.Yani daha öbür tarafa gitmeye hazır olmayanları gibi de düşünebilirsiniz.Mağaza sahibi olan oldukça zengin başkanımız Joo Joong Won ise bir iş gezisinden dönüşü sırasında tesadüfen hatta zorla tesadüf diyeyim Tae Gong Shil ile tanışır.Yine bir tesadüf eseri Tae Gong Shil başkana dokunduğu anda hayaletleri görmediğini farkeder.Ve bundan sonra başkanın peşini bırakmamaya karar verir.Olaylar bunun etrafında dönüyor.Ama ne dönme.
9/10
Mükemmel bir dizi.Dizi de başkanımızın giyinişi ise her bölüm beni benden aldı.Yani Türkiye de biri böyle giyinse ne kıroymuş filan der dururdum ama adam hiç yadırgamadım.Dizide arada korktuğumuz hayaletleri bile zamanla sever oldum.Arada ağladım ama çok pis sardı be.Anlamadım..Yani bir kez daha izleyebilirim bu diziyi.Dizinin finalini de tam istediğim gibiydi.Diziye bayıldım.Kesinlikle izleyin izleyin.Yani hiçbirini izlemeseniz de bunu izleyin.İZLEYİN!

Gentleman's Dignity
Bizim Kiraz Mevsiminin ana hikayesini çaldığı dizi.Yani cidden esas konular o aynı.Ama bence bu Kiraz Mevsimi ne bin basar .Yani en azından daha sıcak ve insanları kendinden soğutmadan izleten bir dizi..Bizim Türk dizisinden daha bahsetmeden bu diziyi anlatayım.Dizinin ana konusu Bu 4 sözde centilmen erkeğimiz arasında geçiyor.Bunların aşk hayatlarını filan anlatıyor.Ondan uzun uzadıya bahsetmicem konudan.Dizinin özellikle ilk 5 dakikaları oldukça keyifli başlıyordu.Her bölüm ayrı güzeldi.Özellikle Me  Ah Ri karakteri her bölüm ağlayıp zırlasa da cidden bence diziye enerji veren kişiydi.Dizide en ama en sevdiğim bölüm ağlamaktan şiştiğim bölüm 16.bölüm idi.Yani dizi bana arkadaşlığı ,dostluğu anlattı daha çok.O yönden mükemmel idi.İnsan özeniyor.Ama dizi sonlarına doğru özellikle son 1-2 bölümde beni biraz sıktı.Neyse olucak o kadar diyorum.Dizinin senaristi Secret Garden'ın senaristi.Zaten dizi içinde kısacık bir yerde öbür diziyide göstermişlerdi.Ben diziyi sevdim güzel komedi dizilerinden.Aklınızda bulunsun.Vakit geçirmek için ideal.
5/10
Şimdiye kadar aklıma gelenler böyle.Siz hangi Kore dizilerini seviyorsunuz?Sizin favoriniz hangileri?
Şimdiden iyi seyirler izleyeceklere.

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. So Ji Sub varsa zaten o dizi kesinlikle izlenmeli.. :)) Lee Min Ho'nun dizileri de güzeldir.. Şu an Kill Mee Heal Me dizisini izliyorum onu da tavsiye ederim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heal me yi duydum sanırım.Bir ara izlemem lazım o halde

      Sil
  2. Merhaba
    İzlediğin tüm dizileri bende izledim hepside çok güzel.
    Şu an Kill me heal me izliyorum harika tavsiye ederim.
    Ayrıca bu dizinin başrol oyuncularının bir önceki dizisini de tavsiye ederim oda harikaydı. Secret Love adı.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merak ettim bu diziyi.En yakın zamanda izlemem lazım.Secret Love'ıda izlemedim ama onu da bakayım bari.

      Sil
  3. Secret Garden aşktır <3

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe