L'oreal Elseve Mucizevi Yağ

by - 12:00


Saçlarıma ne kadar önem verdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.Denemedik ürün,kullanmadık marka bırakmamaya devam ediyorum.Bugünde L'oreal in çıktığı andan itibaren adı çok duyulmuş olan Mucizevi yağından bahsedicem. Öncelikle söylemem gerek ki ürünün çok fazla kullanım alanı var.Ben de size kendimin ürünü nasıl ve ne zamanlarda kullandığımdan bahsedicem.

-Banyodan çıktıktan sonra tarama öncesi saçlarıma 1-2 damla uyguluyorum.O kadarı yeterli geliyor sakın yetmez diye düşünmeyin.
-Saçlarım arada uyandıktan sonra filan acilen çıkmam gerekiyor,elektrikleniyor,kötü bir görüntüye sahip oluyor.Hemen saçlarıma 1-2 damla uyguluyorum.Kendine geliyor.
Ben sadece bu adımları uygulayarak saçlarımda güzel bir parlaklık ve yumuşaklık elde ediyorum.30 adımda uygulanışı varmış.Artık neler neler varsa hiç bilmiyorum.Duştan önce de sürüp,bekletip sonra yıkayanlarda varmış ama ben eringecim bekleyemiyorum valla.
Yağ olduğu halde yağlı gibi bir görüntü göstermiyor saçta.Saçlarımın oldukça yağlı görünüme müsait olduğunu bilenleriniz bilir.Ama yok neyse ki yağlı filan göstermedi saçlarımı.Besleyici etkisi olduğunu açıkçası hiç düşünmüyorum.Zaten saç ürünlerini genelde besleyici mi diye düşünerek almıyorum,öyle bir ürüne şimdiye kadar da rastlamadım.Ürünün kokusu da oldukça güzel.Kokusuyla beni mest etti.


Ben ürünü severek kullanıyorum.Sizlerinde denemesini tavsiye ederim.
Ürün marketlerde,Gratis,Watsons gibi yerlerde satılıyor.19,90 Tl satış fiyatı.
Siz bu ürünü seviyor musunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

9 kişi dedi ki

  1. Çok yararlı bir yazı olmuş! :) Ben de kullanıyorum gerçekten mucize gibi. Güle güle kullanın!

    YanıtlaSil
  2. bende de var bu üründen. kokusu çok güzel. herhalde bir faydası vardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemediğimiz bir yararı vardır elbet evet :D

      Sil
  3. Merhaba, blogunuzu instagramdaki bir etkinlik sayesinde keşfettim ve takibe aldım. Ben de yeni bir blogger sayılırım, bloguma gelip destek olursanız çok mutlu olurum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,en kısa zamanda blogunuza uğruyorum .

      Sil
  4. 'Eringeç' kelimesini ilk defa sizden duydum, bir arkadaşım 'yeriniyorum' da derdi onu hatırlattı bana ne güzel Türkçe'mizdeki kelimeleri kullanmanız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle eksantrik kelimeler kullanmaya bayılırım ben :D "yeriniyorum"u ilk defa duydum valla bende

      Sil
  5. Merhaba Ebru,yazını inceleme fırsatı buldum.Dediğin gibi hindistan cevizi yağı da oldukça saçlara iyi geliyor.Kesinlikle nem için denenmeli.Youtube hesabıma da beklerim seni.Görüşmek üzere sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe