Flormar Dipliner - Siyah

by - 18:02


Eyeliner kullanmaya yeni başlayan ve el çabukluğu isteyen kişilerdenseniz genelde dipliner tarzı ürünler sizlere eyeliner çekmede pratiklik kazandırıyor.Bende el çabukluğuma gelsin diye arada bu eyelinerı kullanıyorum.Bende tercihimi arkadaşlarımın çok önerdiği Flormar markasından yana kullandım.Flormar kullanımı oldukça basit ve fiyat olarak da orta seviyede olan bir ürün..Minicik bir ambalajı var ayrıca.Aplikatörünün kullanımı çok kolay,hatta işi kolaylaştırıyor diyebilirim.


Siyah ve ıslak bir yapıya sahip bu ürün.Çok çabuk sabitlenmese de sabitlenmesi uzun zaman almıyor.Kuyruk çekerken de oldukça pratik bir kullanım sağlıyor bize.Yumuşak bir fırçası var.Sürdükten sonra çok çabuk kuruyor,saatler sonra bile siyahlığında azalma yoktu.Mat bitişli değil,ıslak bir görünümü var.Resimler yine oldukça kötü. S3'üm kopsun ne diyim.Ben ürünü sevdim,sizinde denemenizi tavsiye ederim.Özellikle eyeliner kullanmaya yeni başlayanlara tavsiye ederim.
3.5 ml'lik bi ürün.
Açıldıktan sonra 6 ay ömrü var.
Fiyatı 15 tl gibi birşey.

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Yaa ben neden bu tarz ürünleri kullanamıyorum -_-
    Bir kere Golden Rose'unkini denemeye karar vemiştim sonra çöpü boyladı. Çok kısa bir birlikteliğimiz olmuştu :D

    YanıtlaSil
  2. en sevdiğim dipliner :) ve çook güzel bende hiç akma sorunu veya bulaşma sorunu yapmıyor :) bazen üşengeçlikten veya çok yorgun olduğum zamanlarda makyajımı temizlemeyip yatıyorum :D :/ sabah kalktığımda ise hiç bir yeri bozulmamış birazcık kuyruğu siyahlığını kaybetmiş oluyor :) tabi herkesin gözünde aynı etkiyi yaratır mı bilmem ama çok bereketli bir ürün olduğu kesin :D 2 yıldır bu dipliner i kullanıyorum elim ne eyeliner a nede gel eyeliner a gidiyor yeni aldım biraz bitsin gel eyeliner alacağım bu arada blogunuzu çok severek takip ediyoruum :* :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jel eyeliner zor iş gerçekten.hiç geceden yatmadım ama gün sonunda hafifçe dökülebiliyor.sizin sevmesinize sevindim ama güle güle kullanın :)

      Sil
  3. bende bunu kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe