Crystal Body Deodorant Stick

by - 17:43

Merhabalar,
Bugün 2 ay önce Gratis'te denk geldiğim sık sık ismini duyduğum bir üründen bahsedicem.Ter kokusundan nefret eden ben,yazdan daha çok terliyorum kışın.Hele ki bu kış.Yani cidden nefret etme noktasına kadar geldim kendimden,tabi arayışa geçtim bu sırada.Ne kullansam iyi gelir? Ne alsam filan diye uzun uzun araştırdım.İçinde alüminyum içermeyen bir deodorant almak istedim bir de.Ama aldıktan sonra öğrendim ki,içinde alüminyum türevi bir madde varmış.Yani o kadar da zararsız değilmiş,benden söylemesi.

Alışık olduğumuz roll-on lara hiç benzemiyor.Bendeki küçük boyu(40gr) seyahat boyu yani,denemek için bunu aldım.Mineral tuzlarından oluşan sert bir yapısı var.Kullanmak için önce deodorantı ıslatıyorsunuz sonra temiz kol altınıza uyguluyorsunuz .Parfümsüz,kokusuz bir ürün. Giysilerde beyaz leke gibi sorunları da yok.1 seneye bitmez gibi duruyor deodorant.Çünkü hala bir azalma görebilmiş değilim deodorantımda.

Ter kokusunu bence önlemede oldukça başarılı.İlk ay sık sık kullanıyordum ve hiçbir sorun yoktu.Şimdi kullanımı bırakmıştım,tekrar başladım geçen günlerde.Benim sevdiğim bir ürün oldu.Ama dediğim gibi kesin bir çözüm getirmiyor tabiki de.Siz de benim gibi ter kokusu sorunu yaşıyorsanız bir deneyin derim.İşinize yarabilir.Gratislerde bulabilirsiniz ürünü.

Ürünün 120 mL lik boyuna Lilakutudan da erişebilirsiniz.
Siz ter kokusundan korunmak için ne yapıyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Şu anda ter kokusuna tek çarem benim de. Inşallah etkisini kaybetmez :)

    YanıtlaSil
  2. içeriği nasıl ürünün? roll-on lardan farkı nedir bu konuda bilgi alabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toksin mineraller, kimyasallar ve alkol içermiyor ürün.Ama dediğim gibi çok da temiz değil,içeriğinde yine de alüminyum türevi bir madde varmış.Ama yine de diğer roll-on lara göre daha temiz içerikli.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe