Cettua Yağ Emici Mendiller

by - 16:02

Cilt tipiniz benim gibi yağlıysa gün içinde ara ara parlayan bir cildiniz var demektir.Bunu ben yağlı cildime uygun pudra gibi ürünlerde kapatmaya çalışsam da makyaj yapmadığım bir gün aynaya baktığımda parıl parıl parladığımı,özellikle T bölgemde sık sık görüyorum.Gün içinde makyaj yaptığımda The Balm'ın pudrası Sexy Mama'yı kullanıyorum ve yağlı ciltlerin parlamasını gerçekten en iyi göstermeyen pudra olduğunu düşünüyorum.

Ben Sexy Mama pudrama kavuşmadan önce önceki pudralarımda sık sık gün içinde parlama yaşıyordum.Bunun için yağ emici mendil arayışına girmiştim ve Gratis'te karşıma Cettua'nın bu mendilleri çıktı.Denemekten zarar gelmez diyerek aldım ve iyi ki almışım.İçinde 50 adet mendil var.Bu mendiller keten ipliği içeren doğal kağıt hamurundan yapılmış.İncecik bir yapısı var.Tam çantaya atmalık ambalajı da.Cildinize hafifçe bastırdığınızda yüzünüzdeki yağı emiyor,makyajınızı da bozmuyor üstelik.

Bu ürün cildinizdeki yağı azaltmıyor unutmayın,gün içindeki var olan yağı yüzünüzden emiyor o kadar.Ben bu üründen çok memnun kaldım. Gün içinde parlama problemi yaşayan kişilere kesinlikle tavsiye ederim.Fiyatı 2,5 tl.Gratislerden bulabilirsiniz.  

Siz parlamayı önlemek için ne kullanıyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

12 kişi dedi ki

  1. ben de kullanıyorum çok memnunum canım fiyatı 2.5 tl :)

    YanıtlaSil
  2. ben ne yapsam engelleyemiyorum gün içinde defalarca transparan pudra bile geçiyorum sanırım yaşla da alakalı 40'ıma basınca yani bu sene başladı böyle şeyler bende zira tüm vücudum ve yüzüm kağıt gibi kupkuruydu eskiden..şimdiyse yüzümde aşırı yağlanma başladı..bu mendiller daha önce dikkatimi çok çektiama açıkçası makyajı sileceğini düşünerek hiç almadım...en yakın zamanda deniycem çok teşekkürler fikir için ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım makyajı silmiyor,yine de dikkatli ol :D

      Sil
  3. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler,en yakın zamanda ziyaret edicem.

      Sil
  4. the body shop markasının çay ağacı özlü olan mendillerinden var bende de, çok memnunum ondan da. gerçekten parlama yapan ciltler için çözüm getiriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burda body shop olmadığı için bunlarla işimi görüyorum bende :( memnun olmana sevindim ama senin.Aklımda yer etti,bulursam denemek lazım

      Sil
  5. Aay Gratis'e gittiğimde görmüştüm bunu ve nasılsa 2,5tl yani kötü olsa nolur diye düşünüp denemek için almıştım. Bende çok memnunum. Bitince hemen yenisi alınacaklardan oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bitmeyecek gibi duruyor ama :D sende güle güle kullan canım

      Sil
  6. Yazınız çok yararlı olmuş. Ben de kullanıyorum bu mendillerden ve oldukça memnunum. :)

    Fakat son zamanlarda hiç bulamıyorum. Siz hangi Gratis'ten almıştınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sürekli değişik Gratislerden ediniyorum.Hepsinde de herzaman oluyor aslında :(

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe