Benefit They're Real Push-Up Liner

by - 16:27

Merhabalar,
Sınavlardan yine bir boşluk buldum ve hemen kendimi yazı yazarken buldum.Sizlere ilk Benefit ürünüm olan bu eyeliner'ı anlatıcam.Ceyda'cım sağolsun :) Bu serinin maskarasını da merak ediyorum aslında.İnşallah onu da deneriz bir gün.Hemen ürün hakkında kısa bilgi vereyim.Aslında bu ürünü kalem formunda jel eyeliner olarak düşünebilirsiniz.Çünkü tam olarak böyle bir ürün.Minik kavanozlarda sık sık kullandığımız fırçayla sürdüğümüz diğer eyelinerlara göre daha kalıcı ve kremsi yapıda olan eyelinerları tutup kalem içine yerleştirmişler.

Ambalajı oldukça hoş.Bendeki seyahat boyu 0,36gr.Tam çantaya atmalık.Ürünü ilk açtığınızda silikon kısmının içinde minik bir turuncu aplikatörümsü birşey var.O ürünün daha önce hiç açılmadığını anlamanızı sağlıyor bir nevi.Ürünün ucunda fırça niyetine silikon kesik bir uç var.Altını döndürdüğünüz anda içinden jel eyelinerınız çıkıyor.Ürünüm benim açımdan hem iyi yanları hemde kötü yanları oldu.

Olumlu yanları;
-Çantaya atmalık bir ürün.
-Jel eyeliner sürdüğümde yanımda hem kavanozunu hemde fırçasını taşımak zorlu oluyordu.Daha doğrusu taşımıyordum.İkisini birleştirmeleri çok hoş.
-Oldukça kuru,mat,siyah bir görüntüsü var.(Kuru görüntüsünden pek haz etmedim ama neyse)
-Sürmesi oldukça basit ve pratik.
-Suya dayanıklı olan bu ürünü makyaj temizleyicilerle bile zorla çıkartıyorsunuz.Gözümü kazımak zorunda kalıyorum.Çıkarması oldukça zorlu.Akma filan yapmıyor dolayısıyla da .

Olumsuz yanları ise;
-Ürünü sürüp kapattıktan bir süre sonra kapağını açınca ürünün bir kısmı silikonsu ucun içinden çıkmış oluyor, ki bu da ürünün ziyan olmasına neden oluyor.
-Gün içinde göz kapağı bölgemde topaklanmalara rastlıyorum.Çektiğim çizginin görüntüsünde azalmalar görünüyor.
-Ürünü tek katta çekmek gerekiyor ki bu benim için imkansız bir şey.Eyelinerın görüntüsünü belirgenleştirmek için kat kat çekenler bu ürünün saatler sonrasındaki görüntüsünü hiç ama hiç sevmeyecekler.

Ben ürünü pek sevmedim açıkçası.Ürünün orjinal boyu Sephora'larda 90 tl gibi bir fiyata satılıyor imiş.Bence para verip almaya değmeyen bir ürün.Tabi bunlar benim kendi görüşlerim.Ceydacığıma tekrar teşekkür ediyorum,hediyesi için.
Bu ürünü kullananlar siz neler düşünüyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. They are real maskarayı bende çok merak ediyorum yaa ama henüz Benefit'in hiç bir ürününü denemedim ve ilk açılışı onunla yapmak istiyorum :D
    Bu eyelinerın zaten pek fazla seveni yok okuduklarıma göre :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende işte ilk fırsatta istiyorum ama kader :D

      Sil
  2. değişik bir ürünmüş güle güe kullan :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe