Bio Oil Cilt Bakım Yağı

by - 16:07

Uzun bir süredir doğru dürüst yazı yazamıyorum.Bütlerim var biliyorsunuz.Bütün sınavlara girdiğim için hiç vakit olmuyor.Ama iyi haber bütlerimin hiç bekleri iyi geçti.Bakalım kısmet ,inşallah ters etki yapmaz da geçerim.Neyse bende bugün yaklaşık 5-6 aydır kullandığım Bio Oil bakım yağından bahsedeceğim.Benim burnumun üzerinde ve kolumda yara izleri var.Açıkçası yara izlerine filan etkili deyince ,birde yabancı bloglardaki yorumlarını görünce hemen aldım.Birde üzerine kazandığım bir çekilişte de hediye bu olunca değmeyin keyfime 2 tane bio oil 'im oldu diye sevindim.

Bio Oil'in bize onarmayı vaadettikleri şunlar;
Cilt lekeleri,çatlaklar,yara izleri..Ama bu vaadettikleri düzenli 3 ay kullanım sonrası diyor.Bakalım ben 6 ay kullandığımda nasıl bir etkisi oldu?

Açıkçası insan duyunca bile bir şaşırıyor.Kokusu çok hoş,ben çok sevdim.Ben daha çok vücut nemlendiricisi olarak kullandım,yara izlerime ve bacağımdaki çatlaklara kullandım.Ürünü tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz bu arada.Ben yüzüme de uyguladım.Bio oil yağının aşırı yağlı bir yapısı ,aşırı bir nemlendirme yapıyor cilde.Ama daha sonra sabah akşam yüzüme uyguladığım,yüzümde siyah noktaları artırdı.Bunu farkettikten sonra hemen içeriğini inceledim.Ve içeriğinde likit parafin ve benzeri gibi zararlı maddeler var.Bunlarda çok iyi temizlenmediğinde siyah nokta oluşumunu artırıyormuş.Yani siz siz olun yüzünüze uygulamayın.Bunu okuduktan sonra hemen yüzümdeki kullanımını bıraktım.Zaten etkiside olmadı o süre içinde.


Bacağımdaki çatlaklar ve yaralar için kullanımına hala devam ediyorum.Bu son şişem işte,gördüğünüz gibi o da bitmek üzere.Yara izlerine etkisi bende bir nebze var diye düşünüyorum.Çünkü rengi gittikçe açıldı izlerin,ama hepten kaybolmadı.Bu da birşeydir bence.En azından o kadar farkedilmiyor artık.Çatlaklara ise etkisi yok bence.Duyduğuma göre yeni hamilelere filan çok tavsiye edilen bir ürünmüş ama bilmiyorum.Ben çatlaklar konusunda pek sevmedim.

Açıkçası ben biraz abartıldığını düşünüyorum ürünün.Bir badem,kakao yağından bir farkı yok bence.Fiyat olarakta biraz abartı.25 tl çok bile bence buna.Ürünü Gratislerde,Watsonslarda,eczanelerde filan bulabilirsiniz.Benim için hayal kırıklığı olan bir ürün oldu.


Sınavlarım haftasonu yok ,ozaman görüşmek üzere
Şimdilik sevgilerimle
Bu arada butiğime bir göz gezdirin derim; PAMUK ŞEKERİN DOLABI

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. catlaklar icin etkisi yok malesefff :( bende toplam 3-4 kere aldim cokda pahalıydı almanyada ama pek faydasını göremedım :( herkes nasıl faydali ve iyi gibi yorumlar yapıyor anlamadım yada bende bır gariplik var

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü çok merak ediyordum.Çatlaklar için düşünüyordum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende pek işe yaramadı açıkçası.Ondan sana alma diye tavsiyede bulunucam canım

      Sil
  3. çatlaklar için denemek lazım herkesin bünyesinde farklı etki yapabilir :)) blogumda çekiliş var tatlım beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani tabi herkesin bünyesinde farklı etki edebilir..

      Sil
  4. Çatlak için değil de, ben 3 sene kadar önce bisikletten düştüm. Diz kapağımda canımı sıkan bir yara izi var. Onun için denemeyi düşündüm yazını okuyunca. Sence etkisi olur mu, alayım mı? Senin yara izlerin ne boyuttaydı, ne zamandandı, derin miydi? Ona göre düşüneceğim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolumda bir kesik vardı canım.4-5 ay önce kesilmişti biraz derindi.Rengi kopkoyu olmuştu.Şahsen rengi açıldı.Artık o kadar da dikkat çekmiyor.Bence bir denemelisin :)

      Sil
  5. çatlaklarımın geçmesinde çok etkili oldu. nasıl geçecek diye düşünürken bio oili sürdüm ve geçirdim

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle öyle çatlaklarımda ve özellikle nemsiz cildimde cok fazla faydasını gördüm

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe