Avon Always on Point Eyeliner / Midnight Navy

by - 16:11

Bu aralar finallerim olduğundan dolayı pek giremiyorum internete.O yüzden bloguma pek uğrayamıyorum.Ama bugün fırsat buldum ve buara vazgeçilmezim olan bir üründen sizlere bahsedeceğim.Hatta devam eden çekilişime de koydum bu ürünü.Bu bahsettiğim ürün Avon'unun Always On Point göz kalemi/eyeliner 'ı .Avon bu son senelerde oldukça değişik ve yenilikçi ürünler çıkarıyor,ben oldukça beğeniyorum.Bu ürünün 3 rengi var ; Gri,mürdüm ve koyu mavisi mevcut.Bendeki olan rengi koyu mavisi.Hatta rengini ben en başta siyah zannetmiştim.Cidden siyaha yakın baya koyu bir mavi.Hatta resimlerde de siyah gibi durmuş.Ürünün siyahı Türkiye'deki kataloglarda mevcut değilmiş,araştırdım da biraz.
Bu göz kalemi avonun diğer asansörlü kalemleri gibi minik değil,daha kalın bir ambalajı var.Ayrıca kalemin süper bir özelliği var ; kalemin dışındaki kapağı döndürülerek açılıp kapanıyor, bu açma kapama işlemi sırasında kapağın içindeki kalemtraş sayesinde kendiliğinden açılmış oluyor. Kalemi sadece açıp kapatınca kalemin ucu sürekli açık oluyor.Bu da bizi birsürü dertten kurtarıyor.Kalem ucu açma derdi yok.
Kalemin bu rengi dediğim gibi koyu mavi; içinde hafif ışıltı var ve yine hafif sedefli bir yapısı var.Yumuşacık ucu var,kolayca sürülebiliyor.Kesinlikle hiç akma filan yapmadı ayrıca,diğer kalemler gibi.Kalıcılığı süper anlayacağınız.Temizlerkende kolayca çıktı.Buara sürekli bu kalemi kullanıyorum.Final haftam olduğu için eyeliner filan uzun uzun uğraştırıyor.Bu kalemi hemen eyeliner gibi kullanıyorum kolayca sürülüyor.Çok da güzel sonuç ortaya çıkıyor.
Sizlere tavsiyem kesinlikle bir tane de siz edinin.Ben bu ürüne bayıldım.Hatta bu ay yurttan bir arkadaştan bir tane daha sipariş ettim.10 tl'ye düşmüş fiyatı katalogda.Kaçırmayın derim benden tavsiye.Avon'u tebrik ediyorum,bu ürün bir harika.
Şimdilik sevgilerimle,
Sınavlarımda bana ve sınavlarında herkese başarılar,
Hepimize kolay gelsin :)



Bunlarda İlgini Çekebilir

7 kişi dedi ki

  1. canım sen hergün yazı yaz ya valla bak :D harikasın birde ben yeni blog açtım ve çok heyecanlıyım bana yardım edersen ve bloğumu izlersen aşırı memnun olurum teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazmaya çalışıcam bundan sonra canım :) çok teşekkürler.Hemen izlemeye aldım ozaman :) yardımcı olurum tabi

      Sil
  2. Avonun kalemlerini seviyorum, kalicilar :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Avon'un göz kalemleri gerçekten çok güzel son zamanlarda. Bende Always On Point'in mürdüm rengi var ve harika, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim de çok çabuk bitti şuan ona çok üzüldüm :( mürdümünüde denerim o halde en kısa zamanda

      Sil
  4. Ya ben çok enteresan bişe yaptım. Ucu ne kadar diye merak ettim ve bu kalemin ucunu tamamen çıkardım ve şimdi tekrar takamıyorum kaleme. :( ne yapabilirim

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe