Bitenler / Çöpe Gidenler * 5

by - 13:53


Merhabalar,
Ne zamandır bitenler yazısı yazmıyordum.Bugün aklıma gelince yazayım dedim.Bu yaz daha çok krem bitirmiş bulunuyorum sanırım.Şimdi bakalım neler bitirebilmişim;

1.Diadermine Arındırıcı Peeling ; Bunun yazısını burda yazmıştım.Güzel bir üründü ama ben ne olumlu ne de olumsuz bir etkisini gördüm.Yani bir etkisini görmedim.Bi dahakine başka bir peeling denemeyi düşünüyorum.

2.Avon Nail Experts French Manicure ; Severek kullandım.Ama bitmeden içi bir değişik oldu,bozuldu sanırım.Ondan çöpe atıyorum..

3.Delia Lip Balm ; Nerden aldığımı bile hatırlamadığım bir dudak koruyucu.En sonunda bitirebildim.

4. Oriflame Beauty Triple Core Kalpli Ruj /Love Pink ; Çok severek kullandım bir rujdu.Şurda bahsemiştim.Bir daha bulursam alırım kesin.

5.Max Factor False Lash Effect Maskara / Natural Look ; Bu üründen şurda bahsetmiştim.Bir daha bu kadar para vereceğimi zannetmiyorum.Almam sanırım.Çok çabuk kurudu.Pek sevemedim.

6.Avon mini ruj tester ; Çok şeker pembe bir rengi vardı.Orjinalini indirimdeyken alabilirim.

7.Clemy Mando/Mandaline Krem ; Bu kremlerden bende bildiğiniz gibi 10 tane vardı.En sonunda sadece 1 tane kaldı elimde.O da gelecek ay biter umarım.Bunun kokusunu filan çok sevdim.Çok hoş kokuyordu.Burda bahsetmiştim üründen.

8.Dove Krem ; Dove'un ürünlerinin kokusunu çok sevenlerdenim.Bunu da çok sevdim,minicik de olunca hemen bitirdim.Elimdeki kremler bitince alırım yine.

9.Clemy Kakao Krem ; Bunun kadar iğrenç kokan bir kremim hiç olmamıştı.4 günde kollarımı filan hep sürdüm bitsin diye.Çok iğrenç bir kokusu var .Sakın almayın kakaolusunu.

10.Clearskin Mineral İçeren Maske / Black Mineral Mask ; Severek kullandığım bir üründü .Bitmesine üzüldüm.Tekrardan alırım kesin.Burda yazısını yazmıştım


11.Apandaks Makyaj Temizleme Pedi ; Bu pedi çok severek kullandım.Bitince Benri'ninkini aldım.Onu bunun kadar kullanışlı bulmuyorum doğrusu.Bir dahakine yine bundan alıcam.Yazısı da burda.

Evet bu ayda bunları bitirdim.Bakalım bir dahaki ay neler bitiricem?
Darısı herkesin başına ve gelecek ayın başına :D

Bugünlük sevgilerimle..


Bunlarda İlgini Çekebilir

16 kişi dedi ki

  1. gözün aydın canım aynen darısı bizlerin başına :)

    YanıtlaSil
  2. Oh ne guzel bitirp kurtulmussun canim :)

    YanıtlaSil
  3. Bir sürü şey gider bir sürü şey gelir :D Clearskin maskeyi bende severek kullanıyorum <3 ki nadir beğendiğim ürünlerinden biri bence =) Triple colour ruju siminden dolayı sevmedim. clemöyyy <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzen hep öyle,ama şimdilik yenilerini pek eklememeye çalışıyorum :D ben o ruja bayılıyorum.Onun simi yok zaten içindeki simli bölüm nemlendirmesi içindi ama sürünce simi filan belli olmuyor canım :D sağol yorumun için

      Sil
  4. merhaba,ne güzel yenileri gelecektir, bitenlerden sonra :)) dove kremin kokusunu ben de seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım gelir,ama baya bir süre sonra olucak galiba :D bende seviyorum

      Sil
  5. Apaks pamuklar çok kullanışlı.

    Yenilere yer açılmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok kullanışlı :D ah ah herkes böyle diyor ben nasıl dayanıcam :D

      Sil
  6. Tam boy bir ruju hiç bitiremedim :) maşallah bitenlerin yerine daha güzelleri gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim ilk gibi birşey oldu :D çok sağol canım

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe