Neydi , Ne Oldu? (Mischa Barton)

by - 17:41

Evet yepyeni bir bölümle karşınızdayım.Bu bölümde sevdiğimiz,yakından takip ettiğimiz ,bir zamanların popüler olan ünlülerinin yaşamlarını konu alan bir post inceleyeceksiniz..Bugünkü konuğumuz bildiğiniz gibi benim çok sevdiğim dizi olan The O.C.'nin başkahramanlarından birini canlandıran Mischa Barton.Ben kendisine diziyi izlerken hayran kalmıştım,eminimki birçoğunuz benle aynı duyguları yaşadınız.


Mischa Barton dizideki adıyla Marissa Cooper ,86 yılında Londra'da doğmuş.2003 yılında The O.C. de oynadığı Marissa Cooper rolüyle şöhrete kavuştu.Dizi tüm ülkelerde fenomene dönüştü.2005 ve 2006 yılında "Yılın En Seksi 100 Kadını" nından biri seçildi.Dizinin 3.sezonunda Mischa Barton, "film kariyerine devam etmek" adına diziden ayrıldı.Ve bence hayatının hatasını yaptı.2007 yılında uyuştucu kullanırken görüntülendi ve hastaneye kaldırıldı.2008 de ise uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı.



2008'in Mayısında iyice zayıflamıştı Barton,resimden de anlayacağınız gibi.Elbisesi göğsünden düşecek nerdeyse.Ve bedeninin yanında kafası kocaman duruyor.



2008'in Eylül ayında ise o kadar çok kilo almış bir halde karşımıza çıktı ki,insan gördüğünde birzamanlar o kız mıydı bu diye şaşırıyor doğrusu!



2009 da 2 haftalığına akıl hastanesinde tutuluyor.Ve bu sırada yine zayıflıyor.Uyuşturuyla hala başı dertte bu sırada.




2010da ise yine aldığı kilolarla gündemde.Bir ara alıyor,veriyor.Ama genelde almasıyla gündemde.Bu sefer sapsarı bir halde görüyoruz onu.Bence hiç yakışmamış.



2011 de ise eski formuna geri dönüyor.



2013 de yani şuanda ise yine kilolu.Hala uyuşturucu kullanıyor mu bilmiyorum ama kendisine gerçekten yazık etmiş.Tamam kilo aldın ama alabilirsin ama bilemiyorum yani.Ben üzüldüm açıkçası.Benim yorumlarım bu kadar.

Neydi,Ne oldu bölümünden bu hafta da bu kadar :)

Haftaya hangi ünlüyü araştıralım derinlemesine,fikri olanlar paylaşabilir.

Sevgilerimle.


Bunlarda İlgini Çekebilir

7 kişi dedi ki

  1. Dizi zamanı çok güzeldi ve çok başarılıydı ama zamanla kendi kendini mahvetti... :/

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir kızdı, kendine yazık etmek az bile kalıyor. Zaman zaman aklıma geliyor benim de O.C' deki halleri, o zamanlar fenomendi resmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle dediğine katılıyorum :( kendine yazık etti demek bile az kalıyor

      Sil
  3. mesele güzel olmak değil güzelliğini koruyup onu ''GÜZEL YAŞAMAKLA TAÇLANDIRMAK''

    YanıtlaSil
  4. ah ah ben o kıza az mı özendim ne kadar güzeldi ne kadar tatlıydı kilo versin bence :(

    YanıtlaSil
  5. Bu kadar güzel bi insan kendini nasıl bu hale getirebilir meth den uzak durun

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe