Ne İzlemeli; Sihirbazlar Çetesi / Now You See Me

by - 20:35

Ä°lgili resim
Akşam vakti yazın işiniz yoksa ne yapılır? Film izlenir :) Sizlere izlediğim bu müthiş filmden bahsetmesem olmazdı.Filmin fragmanını izlediğimden beri filmi izlemek istiyordum zaten.Eminim ki sizde fragmanı izledikten sonra benimle aynı fikre varıcaksınız. Bu arada dikkatinizi çektimi bilemiyorum ama filmin orjinal adı "Now You See Me " yani "Şimdi Beni Görebilirsin" oluyor.Ama Türkiye'de adı "Sihirbazlar Çetesi" çok tuhaf dimi ? Ama çoğu filmde böyle oluyor zaten ondan çok üstünde durmamak gerek :)  Filme gelicek olursak benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Aksiyon,heyecan hiç bitmedi.Sonu da dahil süprizlerle doluydu.Film 2013 ün en iyi filmi bence.Ben bayıldım.Şimdi sizlere kısaca filmin konusundan bahsedeceğim;
now you see me ile ilgili görsel sonucu
Filmde dünyanın en iyi sihirbazılarının oluşturduğu bir grup var.Bu grubun toplanmasının bir amacı var.Gösterilerinde bir gün banka soyarlar ama onların bankayı soyduğuna dair tek işaret bankanın içindeki kartlarıdır.İşte size gerçek sihir..Bundan sonra peşlerindeki FBI dan kurtulma çabaları,ama her zaman bir adım öndeler.Neden mi? Orası "Abra Kadabra ! "


Vayy yaptığım film tanıtımı da iyiydi ama dimi :D Kısacası film muhteşemdi.Kesinlikle izleyin.Filmdeki Dave Franco ise çok tatlı bir çocuktu.Bayıldım.Onun için bile izlenir.Filmi izlemeden geçmeyin derim.Heyecanı hiçbir zaman kaçmayan bu filmi kaçırmayın.10 üzerinden 10 veriyorum ben filme.. :)

İyi Seyirler.




Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. Ben de gelir gelmez severek izledim bu filmi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim buraya gelmemişti :( internetten izlemek varmış

      Sil
  2. daha 1 saat önce gördüm bu filmi indircektim vazgectim madem bukadar güzel hemen indiriyorum :)

    http://beautybysyln.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ne izlesem diye düşünürken bu post tam denk geldi :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe