Ne İzlemeli; Aşka Yükseliş

by - 16:23

   
Seyretmeye doyum alamadığım bir film daha.Film 2010 filmi olmasına karşın bu sene ülkemizde vizyona girdi.Filmin birde İtalyan versiyonu var.Ayrıca filmin kitabıda mevcut.Adı Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre .Kesinlikle okunması gereken bir kitap.Onu da okumayı ihmal etmeyin kesinlikle.Ben filmi izledikten sonra kitabı okumuştum ama siz önce kitabı okuyun derim.


  
 Tam bir gençlik filmi..Öykü aslında klasik bizim için.Zengin kız,fakir oğlan gibi.Ama oğlanın pek de fakir olduğu söylenemez.Bence gayet zengindi.Neyse film aslında bize aşkın nasılda nefrete dönüştüğünü anlatıyor.Filmde annesinin umduğu kişi olmadığını anlayan Step,kendini motor yarışlarına,kötü alışkanlıklara vermiş.Yani tam bir sokak serserisi,ama yakışıklı mı yakışıklı.Bu sırada Babi denilen kızımızla tesadüfen karşılaşıyor.Babi ise iyi aile çocuğu.


Aralarında bir çeşit kavga vardır ama sonradan bu savaş onlara aşkı getirecektir.Hem de nasıl bir aşk.Step'in Babi için yaptıkları gerçekten görülmeye değerdi.Filmde motor sahneleri ise çok eğlenceliydi .Babi'ye filmde o kadar sinir oldum ki anlatamam.Neyse filmin sonunu anlatamam,ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Ağladım mı ağladım,şiştim.Başroldeki Step'e aşık oldum buarada.Çok yakışıklı ki,sırf onun yüzünden bile izlenir bir film. Filme benim puanım 10 :D Babi'yi atıyorum o olmasa 10 üzerinden 11 bile verirdim :D Beni dinleyin ve izleyin derim ben.



Herkese iyi seyirler.







Bunlarda İlgini Çekebilir

9 kişi dedi ki

  1. çok merak ettim hemen izliyorum :)
    iyi bayramlar teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana da iyi bayramlar :) kesin izlemelisin.

      Sil
    2. 3 ne zaman cikacak acaba ya bende onu cok merak ediyorum

      Sil
    3. ılk dızısı daha guzeldı ıkıncısınde arada kalmıs babının pesınden gıtseymıs keske o zaman belkı bırlıkte bı omur yasama sansları vardı

      Sil
  2. film çok güzel 3.serisi ne zaman çıkacak acabaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3.cüsü çıkıcak mı hiç bilmiyorum.Ama konuyu nereye kadar uzatabilirler ki? Bence çıkmasın ..

      Sil
    2. sonu olmadı bence 3. süde çıkmalı..yarım kalmış hikaye

      Sil
    3. evet sonu olmamış ama ikinciside güzel değildi o kadar ya

      Sil
    4. Ya aslinda ben 2.yi daha çok sevdim. 1.filmde en çok sevdiğim sahne o yakın arkadaşının ölümü oldu. Tam da gerçekçi. Ve ne bileyim böyle mıç mıç ilişkileri ikide bir getiriyolar ekrana falan o yüzden ben 1.filmi fazla sevmedim. Bence 3 film de gelmeli o kızla oldu mu olmadı mı bence o kızla evlenip aile kurduklari ve cocuklari da o bebinin cocukalriyla evlenmeli BENCE.. jdjfjfj ama güzel çok ağladığım bi film gerçekten. Ellerine sağlık...

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe