Konuk Oldum Alice Makyaj Diyarında ; Makyaj Düzenim Ve Çekmecelerim

by - 17:47

Alice Makyaj Diyarında'nın Blogunda Konuk yazardım dün yazımı okumak için Tıklayın
Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum beni konuk ettiği için :) 

Herkese merhabalar arkadaşlar,
Sürekli takipte olduğum Alice'in Konuk Yazar aradığını duyunca hemen bende başvurmalıyım deyip başvuruda bulundum ve o da kabul etti.Ben yazıyı yazarken 1-2 karışıklık oldu ama inceliğini sürdürdü Alice.Kendisine beni ağırladığı için teşekkür ederim tekrardan.

Makyaj malzemelerimi genelde kutularda yada makyaj çantalarında saklamayı tercih edenlerdenim ben.Sadece sürekli kullandıklarımın bulunduğu bir çanta var diğerlerini kutulara saklamayı tercih ediyorum.Onlarıda 2 çekmecem var onlara koydum.Çok karışık bir düzenim olduğunu kabul ediyorum,Ama aramak istediğimi elimi attığımda buluyorum ya sorun yok  benim için.



İşte ilk çekmecem bu.Burda en arkada saç kurutma makinam,düzleştirici filan var.Yanlarında da benim makyaj çantalarım.2 tane var içlerinde çok kullanmadığım rujlarım var.Soldaki kutuda saç ürünlerim var.Saçım için kullandığım spreyler vs.ler .Ortadaki makyaj çantamın içinde ise sürekli kullandığım makyaj ürünleri mevcut.Elimin altında olsun,aceleyle onları aramıyayım diye öyle bişi tercih ettim.Sağdaki çekmecede ise farlarım,rimellerim,allıklarım ve saatlerim mevcut. Çok karmaşık duruyor,farkındayım :) Çekerken en arkada oje kurutucu makinesini unutmuşum.Karışıklığa gelmiş buarada.Normalde yeri 2.çekmece :) Sonradan farkedip oraya koydum.


2.çekmecemde ise en arkada kremlerim var.Onların yanında makyaj çantalarında ise fondötenler,farlar,pudralar vs. var.Sağdaki kırmızı kutunun içi ise çok karmaşık olduğu için çekmedim.Ama içinde rujlarım ,parlatıcılarım ve eyelinerlar var.


Ortada duran kalpli kutuda ise ojelerim var.O üzerinde uğur böceği olan şey ise oje kurutma makinam.Beyaz kutuda da yine ojelerim mevcut.

Anlayacağınız gibi öyle çok makyaj malzemem yok.Olanları da kutulara tıkıştırmayı yeğliyorum.Çünkü el altında olunca dağınıklık oluyor.


Sıra geldi en çok sevdiğim 5 ürünü seçmeye.Aslında bu konuda hiç zorlanmadım.Çünkü benim için yaz vazgeçilmezleri bunlardı.Ondan seçmem kolay oldu.

1-Loreal Volume Million Lashes Extra Black ; Bu rimel benim için bir kurtarıcı oldu.Kirpiklerim kısa ve az olduğu için hiçbir rimel fayda etmiyordu.Ama bu rimel kirpiklerimi ortaya çıkardı.Kesinlikle bitince yenisi alınacak.

2-Alix Avien Ruj; Bu rujun rengi muhteşem.Nar Çiçeği bir rengi var.Hiç usanmadan kendisini ürüyorum.Bitsede yenisini alsam diye düşünüyorum şimdiden :D

3-Balm Shelter ; Bu ürünü yazın fondöten vs. kullanmadığım için kullanıyorum.Benim için çok ideal oldu kendisi.Vazgeçemiyorum..

4-Pastel Allık ; Bu allığı ayrı bir sevdim.Gerçekten tenime iyi olduğunu düşünüyorum.Yazın vazgeçilmezlerinden benim için.

5-Essence Eyeshadow; Aslında bunu mu seçsem Elf'in farını mı seçsem bilemedim.Ama en sonunda bunda karar kıldım.Akşam dışarı çıkarken kullanıyorum.Ben sevdim yani.


Benim anlatacaklarım bu kadar.Alice'e tekrardan teşekkür ediyorum.Umarım keyifli bir yazı olmuştur hepiniz için.Dağınıklığımın kusuruna bakmayın :) 

Sevgilerimle.


Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Makyaj düzenine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ah bide ben bayılabilsem :D teşekkürler ama yinede

      Sil
  2. Düzenin çok hoş bence, dağınıklığımın kusuruna bakmayın demişsin de hiç dağınık değil ki. :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe