Golden Rose 243

by - 18:11

Merhaba arkadaşlar,


Bugün sizlere Golden Rose'un bu yaz sürmekten keyif aldığım bir ojesini anlatacağım.

Golden Rose'un ürünlerini ayrı bir seviyorum.Çünkü içeriğinde DBP ve camphor yok.Bu maddeler ne diye sorarsanız; DBP(doğum özürleri ile bağlantısı kurulmuş kimyasal) ,Camphor(Cilt damarlarını sıkıştırıcı ama zamanla kılcal damarları tahriş eden ve kızarıklık oluşturan maddedir) .Yani ikiside birbirinden zararlı.Bu iki maddede Golden Rose da bulunmuyor.


Ben bu ojenin rengine hastayım gerçekten.Numarası; 243 numara.Rengini tam olarak anlatmam gerekirse şişenin dışından bakarsanız gül kurusu,ama sürdüğünüzde pembenin hafif softu,çok şeker bir pembemsi bişi karşımıza çıkıyor.Ben ojeyi tırnağıma 2 kat sürdüm.İlk kat da rengi çok belli olmadı gibi geldi çünkü.

Benim çok severek kullandığım bir oje oldu.Siz ne düşünüyosunuz? :) 




Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Ben Golden Rose ojelere hiç ısınamıyorum. Kalıcılık ve sürülme açısından başarılı değil. Şu şişeleri bence zaten çok kullanışsız. Ama diğer serilerini denemek istiyorum. Rengi çok şeker bu arada, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu serileri ben de sevmiyoru ama yeni serile epey başarılı gerçi bu oje de renk tatlılığından yırtmış :)

      Sil
    2. ben bunun kalıcığını çok sevdim 2 gündür hayrete düştüm ki hiç bozulma yok hala :D normalde 1-2 pürüz meydana gelirdi.Bende bunların fırçasını sevmiyorum biraz minik geliyor,sürülmüyor ondan.Rengine kandım bende :D yeni serileri denemedim.İlk fırsatta denicem :D teşekkürler

      Sil
  2. ben de bu ojeyi çok severek kullanıyorum ki (:

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe