Elf Göz Farı / Flawless EyeShadow

by - 17:40


Elf markasını çoğumuz duymuşuzdur ama kullanmamışızdır.Bu ürün bana bir çekilişte hediye olarak gelmişti şansıma.Daha sonra elf ürünlerini araştırmaya başladım ve gerçekten fiyatları çok iyi.Ucuz olan ürünlere çoğu kişi önyargılı bakar ama putları kırmakta fayda var ..Kısacası bugün sizlere sık sık dışarı çıkarken kullandığım,günlük için ideal bir dörtlü göz farı anlatacağım :) 


Ürünün adı Elf Flawless Eyeshadow Beatiful Browns.Adından da anlaşılacağı gibi yoğunluk kahve tolarında.Vve ben çok severim kahve tonlarını..Üründe bütün renkleri benim için kullanışlı değil.Özellikle 3 ve 4 ü sevmedim.Ama 1 ve 2 yi sık sık kullanıyorum.Özellikle 1 numara vazgeçilmezim.Bu tonlar genelde günlük için kullanışlı diye düşünüyorum.Eğer sizde bu tonları seviyorsanız tabi.

Ürünün ambalajını pek sevmedim ama açıkçası.Beyaz plastik ambalajı biraz kullanışsız.İçinde küçük dikdörtgen bir ayna mevcut.Üzerinde fırçası duruyor.Fırçasını da pek sevemedim ben ondan başka bir şeyle sürmeyi tercih ediyorum farı.


Ürünün renklerini çok seviyorum.Ama doğrusu gözlerimde pek durduğu söylenemez.Açık rengini sürdüğümde 2-3 saat sonra far filan duruyor gibi gelmiyor bana,sadece biraz hafif ışıltı.Far yumuşacık kolayca sürülüyor ama.Ben genel olarak alınsada olur kategorisine sokuyorum bu ürünü ama günlük sürekli kullanıyorum bunuda söylemeden geçmeyeyim.

Siz Elf ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu ürünü kullandıysanız eğer yorumlarınız neler? 
Sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Sevgilerimle..



Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Hiç kullanmadım, nerde satılıyor ki :) Sendekini beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım elf ürünlerinin satışı internetten oluyor.Ama istanbulda İçerenköy Carrefour’da Bifair diye bi büjuteri mağazası varmış.Orda çoğu ürünü satılıyor diye duydum. :)

      Sil
  2. Pudra fırçasına aşığım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç denemedim :) bulursam eğer kesin kullanıcam canım :D

      Sil
  3. Ben Türkiyede satıldığını hiç duymamıştım, internette var ama saçmalık derecesinde yüksek fiyatlara satılıyor.
    Çekilişime bekliyorum bu arada tatlım :)http://itmakesyouup.blogspot.com/2013/08/benefit-urban-decay-ve-victorias-secret.html
    Urban decay, Benefit ve Victoria's Secrettan hediyeler veriyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bilmiyordum Türkiye'de satıldığını,internette okuduğumu yazdım :)

      Sil
  4. Daha önce hiç kullanmadım, dışını bilmiyorum ama kendi çok hoş gözüküyor hafif simli olması ilgimi çekti, dokunma hissi uyandırdı bende :) Güle güle kullan cnm :)

    Pınar M.
    www.kaliteyitaniyalim.com

    YanıtlaSil
  5. bende hep merak ettim lefin fırçalarını ve ürünlerini ama gümrük korkusundan getirtemiyorum.Bigün fırsatım olur umarım:)
    Blogunu beğendim bana da beklerim http://hayatkolik.blogspot.com/ ^^

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe