Clearskin Mineral İçeren Maske / Black Mineral Mask

by - 16:46



Herkese merhabalar,
Bugün sizlere Avon'un yeni çıkarmış olduğu Mineral içeren maskeyi anlatacağım.Ürünü bir arkadaşım anlattı.Renk değiştiriyor filan deyince benimde ilgimi çekti ve sağolsun arkadaşım hemen banada almış.Neyse önce ürün hakkında yazanları okuyalım.Ciltte temiz,pürüzsüz ve yumuşak bir his bırakır.Ayrıca içeriğindeki Salilik asit sayesinde gözeneklerin açılmasına ve sivilcelerin tedavisi gibi yöntermlerde de kullanıldığını okudum.Şimdi sıra geldi Avon'un bunu ne kadar başardığına..İşte benim düşüncelerim;




Avon içine ilaç şişelerinin yanındaki reçeteler gibi birşey koymuş.Çok değişik gerçekten.Değişikten kastım ilaç gibi durmuş ürün yani.



Öncelikle ürün kullanımı hakkında detay vericem.Ben sizlere aşamanın nasıl olduğunu göstermek için elime uyguladım.İlk olarak 1.aşamadaki gibi yüzümüze yayıyoruz maskeyi.Daha sonra ürün siyah renkten gri renge dönüşene kadar (yani bu yaklaşık 10-15 dakika demek)  bekliyoruz.Aynı 2. aşamadan 3. aşamaya geçtiğim gibi.En son 4. aşamadaki gibi yüzünüz de gri renge dönüşünce yüzümüzü ılık suyla yıkıyoruz.Ardından kuruluyoruz.Bu kadar.

Ürünü sürdükten sonra cildiniz sizinde benim gibi kupkuru kalıyorsa bir nemlendirici sürmenizde fayda var.Ayrıca ürünü çıkarması biraz zahmetli.Ama ürünün renk değiştirmesi çok enteresan ve bana iyi geldi gibi hissediyorum.Cildimdeki yağ oranı azaldı gibi,parlama azaldı gibi.Cildinizde ürünü fazla bekletmemenizi de öneriyorum ayrıca griye döndüğü anda yıkamakta fayda var.Ürünün haftada 2-3 kez kullanılması gerektiği yazmış ama ben haftada 1 defa uygulamaktan yanayım.Ayrıca unutmadan avon altına not düşmüş ciltte kuruma ve soyulma yaparsa az kullanınız diye.Buna uymakta fayda var :) 


Eğer sizde maske severlerdenseniz bir denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Sevgilerimle.






Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Evet canım ben de temin ettim kendime temsilcisi olduğumdan çıkar çıkmaz hemde...
    Renk dönüşmü beni de meraklandrmıştı

    YanıtlaSil
  2. canım tam sipariş girerken aklımda acaba vardı yazını okuduktan sonra siparişi girdim hemen :) teşekkürler yazın için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek :) umarım kullanınca memnun kalırsın

      Sil
  3. arada maske yaparım ama delisi değilim :)
    aklıma gelirse alırım denerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bende delisi değilim ama değişik şeyleri deneme konusunda deli olabilirim

      Sil
  4. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    264. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
  5. Bu maske kaç hangi yaşlar için 18 yaşından küçüklere öneriliyormu

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe