Pure Beauty Urban Shield Yüz Temizleme Köpüğü

by - 21:45

Merhabalar,
Bugün sizlerle Watsons'ta gezinirken dikkatimi çekip edindiğim bir yüz temizleme köpüğünden bahsedicem. Bir ara yüz temizleme köpüklerine sarmıştım, hatırlarsınız belki. İşte o sıralarda edindiğim bir ürün bu.

Ürünü makyajımı temizlemek için kullanıyorum. Günlük fondöten, eyeliner , maskara gibi çıkması zor ürünler tercih ediyorum. Bunları ilk aşamada çıkaran bir ürün değil, haberiniz olsun. Ancak 3. uygulamada filan yüzünüzün makyajdan arındığını hissediyorsunuz. Benim tavsiyem bu üründen önce normal bir göz makyajı temizleyicisi ile göz makyajınızı bir kat temizlemeniz. Kokusu normal kesinlikle rahatsız etmiyor.
Benim tekrar alacağım bir ürün değil. Biliyorsunuz böyle ürünlerle baya bir uğraşarak makyajımı temizlemek bana yorucu geliyor. Sevmiyorum böyle uğraşmayı bunun yerine yeni bir keşifte bulundum. Hemen makyajımı tertemiz temizliyorum. Yakında yazısını yazıcam . Fiyatı Watsons'larda 20-25 tl civarı idi. Bence gereksiz ürünler dediğim gibi şu köpükler. Tekrar almam.

Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Yüz temizleyiciler genellikle makyajınızı değil temizledikten sonra kalan malyaj kalıntılarını temizleyip yüzünüzün kirini alır. O yüzden yüz temizleyicilerden makyaj temizleme konusunda maksimum bir performans alamazsınız maalesef. İkisini de ayrı edinmeniz işinize yarar yüz temizleyici ve makyaj temizleyici olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben göz makyajımı temizledikten sonra makyajımı ve cildimi temizleyecek ürünler tercih ediyorum genelde.Bunu da açıkçası makyaj temizleme vasıtasıyla almıştım ama yazdığınız gibi sadece cilt temizleyici görevi gören bir ürün imiş :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe