Himalaya Herbals Ürünleri

by - 23:27

Merhaba,
Uzun zamandır yokum. Nedenini bir sonraki günlük yazımda yazacağım. Bugünlük geçen aylarda Gratis'in gönderdiği Himalaya Herbals ürünlerini yorumlayacağım.Daha önce bu markayı Gratis'te görmüştüm fakat çok da dikkatimi çekmemişti.Elimde temizleme jellerim bitince ilk bu ürünlere saldırdım.Bende markanın temizleme jeli,scrub ve son zamanlarda moda olan temizleme köpüğü mevcut.Hepsini geldiğinden beri dönüşümlü olarak deneyimledim.Marka edindiğim bilgilere göre; hayvanlar üzerinde test yapmıyor,bitkisel içerikli bir marka,zararlı çoğu madde yapısında mevcut değil.Bakalım ürünleri nasıl buldum ? 

Yüz Yıkama Jeli

Yapısı biraz bulaşık deterjanını andıran bu yıkama jelini göz makyajımı temizledikten sonra,cilt makyajımı temizlemek için kullanıyorum. Jelin kokusu çok hafif değil,biraz bitkisel gibi kokuyor sanki.Ben pek sevemedim. Yüzünüzü hafifçe ıslattıktan sonra bununla yüzümüzü yıkıyoruz.Sonra duruluyoruz.Rengi yeşil gibi,biraz jöleyi andırıyor görüntüsü.Memnun kaldığım,orta düzeyli bir ürün oldu. Çok da bir beklentim yoktu,beklentimi karşıladı. Yüz yıkama jeli arayışında olanlar bir deneyebilirler.

Yüz Temizleme Köpüğü

Son zamanlarda markaların sık çıkardığı birşey temizleme köpüğü.Başka markalarında elimde temizleme köpüğü birikti baya bir. Benim pek sevdiğim bir ürün olmadı temizleme köpüğü.Çünkü temizlediğinden emin olamadım bir türlü.Ürün sıvı şeklinde görünüyor,sıktığınız anda köpük şeklini alıyor.Göz makyajımı temizleyip,yüzümü yıkamak için tercih ediyorum. Cildi ekstradan kurutmuyor.Ama benim tercih edeceğim alternatiflerden değil temizleme köpüğü,saçma geldi daha doğrusu. Kokusu rahatsız edici değil,deterjanı andırıyor hafiften sanki.

Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub

Ürünü genelde cildime gözeneklerimin en çok açık olduğu anda(banyodan hemen sonra) siyah noktalarımın çok olduğu noktalara uyguluyorum.Cildinize maske şeklinde de yayabilirsiniz bu ürünü. Sonra yıkayınca yumuşacık bir cilde sahip oluyorsunuz.Ürünler arasında en çok sevdiğim ürün bu oldu.İçinde küçük küçük tanecikler mevcut.Cildinize uygularken çok fazla bastırmamakta fayda var.Sivilceniz mevcutsa o bölgelere uygulamamanızı tavsiye ederim.Ben bu ürünü tekrar tekrar alırım .Çok sevdiğim bir ürün oldu.

Ürünler için Gratis'e tekrar teşekkür ederim.
Siz Himalaya Herbals ürünlerinden hangilerini kullanıyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. markayı gördüm ama kullanmadım, scrub çeşidini denemek isterim, paylaşımınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. şu en sondaki scrubu herkes pek bir övüyor yaa

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe