Maybelline Color Tattoo 24 Hours Krem Far | 65 Pink Gold

by - 17:32


Merhabalar!
Bugün sizlere Maybelline'in çok sevdiğim bir farını tanıtıcam. Bu seriden bir başka rengi daha önce tanıtmıştım.Kahverengi tonlarında On and on bronze olan fardı.Bu far açık renkli bir pembe .Göz makyajında kesinlikle çok kullanışlı bir renk.Önceki far için dediğim gibi bu farda da sürmeden önce göz kapağınıza özellikle yağlıysa baz kullanmanızı da tavsiye ederim.
Ambalajı oldukça sağlam ,Yere düşse de kırılmıyor,denendi test edildi merak etmeyin.Metalik,altın ışıltılar içeren bu far oldukça parlak bir pembe.Aslında rengi hafif somon rengini de andırıyor. Işıltılı far sevmeyenler bu farı almasınlar çünkü far biraz ışıltılı ve parlak.İlk başta hafif renk verse de sonradan verdiği pembelik artıyor.Kendini belli ediyor.

Kalıcılığı gün içinde sizi idare eder.Far bazı ile 6-7 saat sizi idare ediyor.Yumuşacık bir yapısı var.Hemen dağılıyor göz kapağında.Rengi sanki güneş ışığında değişiyor gibi geliyor bana,yansıması yani.

Bence çok güzel bir rengi var .Yaz için çok sevdiğim ideal bir far.
Her yerden edinebileceğiniz bir ürün. Fiyatı 18 tl gibi birşey.
Şimdilik sevgilerimle


Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Benim de en sevdiğim Color Tattoo'lardan biriydi bu far. Yalnızca kalıcılığını çok beğenmemiştim; fakat, renk harikaydı. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far bazıyla kalıcılığı sanki daha iyi oluyor gibi. :) teşekkürler

      Sil
  2. On and on bronze bende çok kalıcıyken bu renk maalesef çizgilenme yapıyor göz kapaklarımdan uçup gidiyor dediğin gibi far bazı kullanmak lazım altına :/

    YanıtlaSil
  3. Bu renge bayılıyorum en kısa zamanda alacağım :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe