Sinemada ; Sihirbazlar Çetesi 2

by - 18:06

Ä°lgili resim
Merhabalar! 
Bütlerim uzun uzadıya devam ettiği için yazamadım. Aslında yarında mezuniyet törenim var(mezun olamasam da ) Bir boşluk buldum yazayım dedim. En sevdiğim filmlerden biri olan Sihirbazlar Çetesi/Now You See Me nin ikincisi çıktı.Hemen gittim tabiki de .İlk filmi izlemeyenler için söyleyeyim muhteşemdi,fevkalade idi.

Ä°lgili resim
İlk filmde FBI'ı alt edip yaptıkları Robin Hood'u hatırlatan eylemlerle halkın sevgisini kazanmayı başaran Dört Atlı, ikinci macerasında çok daha zor bir işi başarmaya çalışacak. Danny, Merritt, Jack ve Lula, çok zeki ve güçlü bir teknoloji devinin tehdidiyle imkansız bir soygunu gerçekleştirmeye zorlanır. Tek umutları, daha önce yapılmamış türden bir sihirbazlık numarasıyla adlarını temize çıkarmaktır.

Lula seriye yeni katıldı.Eski filmdeki bayan oyuncuyu ben daha çok seviyordum ama bu kızda kendini sevdirdi.Gerçek isimlerini de hatırlamıyorum. Acaba neden çıktı ki filmden ?Neyse açıkçası ben büyük umutlarla gittim filme. Ve kesinlikle beklentimi karşıladı. Ara ara komik,şaşırtıcı,oldukça heyecanlı bir filmdi.3D olmamasına rağmen efektler filan müthişti.


Dave Franco tabiki de filmde favorim.Çok sempatik,yakışıklı.Ayrıca zaten Morgan Freeman varsa her film güzeldir.Mark Ruffalo da geçen filmde ki gibi müthiş oyunculuk sergiledi. Filmde Harry Potter dan hatırlayacağımız Daniel da oynuyor. O da gayet iyiydi bence. 


Film ilk dakikadan itibaren sizi içine çekiyor.İlk filmi izlemeyenlerin aklında bir kaç soru işareti uyanabilir izlerken,çünkü biraz bağlantılı film.Ama o sihirbazlık numaraları filan ,planlar müthişti.Ben hep heyecan dorukta izledim.Kesinlikle izleyin derim.Cuma günü de Senden önce Ben filmine gidicem. Ama siz buna kesin gidin.  Ben bayıldım.Hadi hemen 3'üncüyü çekin. 10/10


Şimdiden keyifli seyirler


Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. ilk filmi çok beğenmiştim bunu da göreceğim mutlaka..

    YanıtlaSil
  2. İlk filmi ben de sevmiştim. Zaten Jesse Eisenberg ve Mark Ruffalo'ya hayranım. Yalnız ilk filmdeki kadın oyuncu Isla Fisher'ı da çok severdim ben, keşke filmde o da olsaydı. Umarım yeni kadın oyuncuyu sevebilirim. Bu film de Senden Önce Ben de izleme listemde. Bu aralar vizyonda güzel filmler var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seversin bence ..Bende çok ön yargılıydım ama sevdim.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe