Schwarzkopf Got2b Rockin'it Kuru Şampuan

by - 00:17

Yağlı saçlara sahip biri olarak kuru şampuanlar çoğu zaman kurtarıcım oluyor. Bu yüzden de genel olarak farklı markalar deneyimliyorum.Kirli saçların hacimli ve temiz görünmesini sağlıyor.Ambalajı oldukça güzel ve eğlenceli.Kokusu ise oldukça güzel,limonumsu bir kokuya sahip.

Kuru şampuanı saçlarınıza biraz uzak mesafeden sıkıyorsunuz,sonra saçlarınızda kalan beyaz tozlar içinde saçlarımızı tarıyoruz.Benim sevdiğim bir kuru şampuan oldu.Önceki kirli haline nispeten daha temiz ve hacimli bir görüntü elde ettik.Saçlarımda kalıntı filan bırakmadı. Bıraktığı beyazlık çok çok daha az oldu diğer kuru şampuanlara göre.Koyu renk saçlara sahip kişiler bu ürünü çok sevemeyebilir.Çünkü ürün de biraz beyaz pudra kalıntısı kaldığından belli olabilir.Açık saç rengine sahip kişiler ürünü daha çok sevecektir.

Benim denediğim kuru şampuanlar arasında sevdiğim bir şampuan oldu.Tekrar alacağımı düşünüyorum.Ben sevdim açıkçası.Umarım sizde seversiniz.Ben Gratis'lerden aldım ürünü.Fiyatı 18tl gibi birşey.ben 15 tl civarında birşeye aldım.

Şimdilik benden bu kadar,
Sevgilerimle :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Batiste'yi daha başarılı buluyorum, bunun özellikle kokusu çok ağır geldi bana ve saçta ağırlık yapmasını sevemedim..

    YanıtlaSil
  2. Deneyen çoğu arkadaşım sevmedi bana da sen deneme bile hiç sevmezsin dediler bende Batiste'ime sıkı sıkı sarıldım :/ Bir kere onlarda deneseydim bari :) Senin beğenmene sevindim güle güle kullan canım, fırsat bulursam bende bi deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  3. Buna bakıp bakıp indirimde olunca Toni&Guy kuru şampuanı almıştım geçen gün; ama, bayılmadım doğrusu... bu da aklımda olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe