Rituel de Beauté Nefes Almaya Yardımcı Burun Bandı

by - 15:18

Hava değişikliklerinin sık yaşandığı ve sürekli hastalandığımız şu zamanlarda sürekli burun tıkanıklıkları yaşıyoruz. Ben hele. Şu sıralar hastayım ve uyurken nefes almakta zorlanıyorum. Burnum tıkandığı için arada bir horlama gibi bir sorun yaşatabiliyorum etrafa. Horlama , burun tıkanıklığı gibi sorunlar yaşayanlar için ideal hatta fiyatı bakımından çok iyi bir ürün. Breathe right markası da bu tarzda ürünler çıkarıyor,oldukça da pahalı.Bakalım bu ürün işlevlerini yerine getiriyor mu?


Uçları çatal şeklinde olan bu burun bandını , burnunuzun tam ortasına yapıştırıyorsunuz. Burnunuzun temiz,kuru olmasına dikkat ediyoruz. Bandın içinde galiba elastik plastik bir parça var.Burnunuza bandı yapıştırınca ,plastik düzelmeye çalışıyor ve burnumuzun yapışan,daralan kısımları açılıyor. Mekanizma aslında oldukça basit. Ürün gerçekten çok çok işe yarıyor. Ürünü burnunuza yatmadan bir 30 dakika önce takıcaksınız. Ben burnumun tıkanıklığının geçtiğine ,ferahladığına birebir şahit oldum. Çok çok memnun kaldığım bir ürün oldu.Böyle sorunlar yaşayanlar varsa hemen gidin alın.


Ürün Bim'lerde satılıyor.
Fiyatı ise 5 tl gibi birşey. Hatta değildir bile.
Paket içinde 10 adet bulunuyor.
Kesinlikle deneyin.
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Ya benim daimi bir tıkanıklık sorunum var... acab bu çare olur mu? Elimde denemek için bir ürün var, bakalım ben de sevecek miyim. Teşekkürler hatırlattığın için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olur bence. Geçici de olsa işe yarar bir çözüm yaratıyor

      Sil
  2. Kesinlikle deneyeceğim, merak ettim bile şimdiden, fiyatı da çok uygunmuş gerçekten :) Paylaşım için teşekkürler ^^

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe