NOTE Rich Color Ruj | 09

by - 16:56

Merhaba!
Bugün sizlerle yeni yeni tanıştığımız bir marka olan Note markasından bir üründen bahsedeceğim. Bu markanın ilk rujlarına hasta oldum. Özellikle yapıları ve renk çeşitliliği muhteşem. Sonra ise pudrası geliyor. Şimdi günlük kullanabileceğimiz bir renk olan hatta rengini Golden Rose matte serisindeki 16 numaraya benzettiğim ruju tanıtacağım.

Ambalajı bence oldukça şık ve sade.Renk kesinlikle günlük kullanıma çok uygun. Ben dudakta genelde mat rujları tercih etsem de bu ruju sürdükten sonra üzerine bir pudra geziyorum. Hem daha kalıcı oluyor hem de rengi daha da güzel oluyor.Rengi kiremit kırmızısı diye tanımlandırdığımız renkte. Dudakları çok güzel nemlendiriyor. Dediğim gibi yapısı muhteşem bu rujların.Pigmentasyonu şahane.Dudakta topaklanma,birikme gibi bir sorun yaşamıyorsunuz. Üzerine pudra uygulamadığım zamanlarda bile kalıcılığı orta düzeyde. 

Note benim rujlarda ikinci sırada tercih ettiğim bir marka. Keşke bu serilerin bir de mat olanlarını çıkarsalar. Kesinlikle ilk iş dadanacağım kısım Note olur. Fakat indirimden kesinlikle edinmelisiniz, bu seriden bir ruj. Çok memnun kalacağınıza eminim. Hatta şuanda indirim var , gidin alın.Fiyatı 18,90 tl gibi birşey normalde.

Sizler neler düşünüyorsunuz ? 
Sevgiler..


Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. Note markasinin mat ruj ve mat lip glosslari var renk seçeneği az olsada favorilerim arasında.Siz denk gelmediniz sanırım ayrıntılı şekilde blogumda incelemiştim. Okumak İsterseniz bloguma beklerim☺

    YanıtlaSil
  2. Note rujları seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. çok guzelmış cok begendım gercekten sevgıler ..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe