Neler Aldım ? #23

by - 23:04

Bugün sizlerle daha çok alışveriş yazısı tarzında bir yazı paylaşacağım. Yine biraz alışveriş yapmış bulunuyorum. Her telden bir alışveriş yazısı bu. Bakalım indirimde neler buldum ? Neler aldım? 

 İlk olarak alışverişimi Gratis'le başlattım. Açıkçası bunları indirim döneminden önce aldım.Ondan şimdilerde daha ucuz bile olabilirler.Vaseline krem aldım .Çok ihtiyacım vardı.İndirim dönemini bekleyemedim.En sevdiğim kokusu tabi ki de çikolatalı.Fiyatı 15 küsür liraydı.Hatırlamıyorum açıkçası tam fiyatını. 2li banyo lifi var idi. Fiyatı 1,95 ti sanırım. Bence çok çok iyiydi..Zaten naylon bişi. Yani ama seviyorum hemen köpürmesini filan. Gratis alışverişim böyle idi.
İkinci olaraksa H&M  den bu güzelim ince triko elbise gönlümü fethetti diyebilirim. Gerçekten hem şık,hem spor diyebileceğim bir elbise. Siyah beyaz çizgili. Fiyatı ise sadece 24,99tl.Daha sonra ise Zara ya gittim. Orda ise ince trikomsu penye mi ne kumaşı bilmiyorum ama yarım kollu omuz dekolteli bir bluz aldım. Kısa ,yüksek bel pantolonlarla giymek için tam. Oldukça şık durdu. Yeşil renkte ama gördüğünüz gibi kamuflaj rengini çağrıştırıyor insana. Bunun fiyatı ise sadece 40tl idi. 
Son olarak da Karadeniz de Tüyap Kitap Fuarı var idi. Oradan kendime Martı yayınlarından instagramda tanıtımı okuyup çok merak ettiğim kitap olan İyi Kız kitabını aldım. Oradakiler de kitabın baya sattığını söylediler.Çok güzel,çok heyecanlı filan dediler. Bakalım okuyayım, burda da yorumlarımı yazarım.

Şimdilik ben bunları aldım.Yarın eğer Gratis-Watsons indirimi bitmemiş ise maskara ,pudra filan alabilirim.
Öyle yani.
Şimdilik sevgilerimle


Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe