Lilybabeshoe'dan Ayakkabı Alışverişim

by - 19:57

İlkbahar geldi gelicek,yaz geldi gelecek derken bir türlü gelmediler,üstüne bir de kış geldi.Ama ilkbahar arada bir yüzünü gösteriyor.O zamanlar içinde ayakkabı olarak yeni moda olan slipper'lardan kendime almak istedim.Genelde benim gibi ayak numarası 38 ve üstü olan kişilerde bu ayakkabılar kocaman dursa da ben 1 tane edinmekten bir şey çıkmaz dedim açıkçası.Çünkü bu tarz ürünler çok kullanışlı oluyor.Özellikle babet sever biri olduğum için böyle kolay giyilebilir şeyleri ayrı bir seviyorum.

En sonunda instagramda gezinirken bir butiğe rastladım; Lilybabe .Kendilerinin internet siteleri de var idi.İnstagramda güvenilir butik bulmak zor olduğu için sizlere bir butik önereyim dedim.Ben kendime bu yılan derili ama arkası siyah deri olan bu modeli seçtim.Ürünün modeli şöyle; TIK Ben alırken indirim vardı; Slip-on lar 55 tl idi.Fiyatı da uygun olduğundan deneyeyim dedim.Neyse ki parayı cuma günü sipariş verdim ve kargom elime pazartesi günü ulaştı. Oldukça güzel ve rahat oldu ayakkabılar.Unutmadan ayakkabıları kendi paramla aldım.Firma gönderimi değil yani.

Fiyat ve performans bakımından istediğim gibi çıktı.Ben 38 numarasını aldım ama acaba 37 mi alsam diye düşünmeden edemedim.Ama tam oldu,açılmaz umarım lastikleri.Ben ayakkabılarımı çok sevdim.Resimden de göreceğiniz gibi ilk iş giydim denedim bile.Güneşi görür görmez giymeden edemedim.Benim için güvenilir bir alışveriş oldu..Sizlere de tavsiye ederim bu butiği siteyi.Beğendiğim bir kaç model daha var .Bakalım,onları da sipariş edersem yazarım kesin.

İnstagram hesapları; LilyBabeShoe

Siz nasıl buldunuz yeni cicilerimi? 


Yeni Düzenleme; Ürünü 1 ay kullandım,kullanmadım.Yani ortalama 3 defa ancak ayağıma taktım fakat ayakkabının yanlarında açılmalar oldu.İlgili kişilere whatsapptan yazdım.Aldığım cevap yetkililerle konuşulup bana konuyla ilgili geri dönüleceği idi.Ama 15 gün geçmesine rağmen ne mesajlarıma geri dönüldü,ne mesajlarım iletildi.Açıkçası işi bende anlamadım.Demem o ki kesinlikle alışveriş yapmayın burdan.Bütün yorumlarımı geri alıyorum iyi olanları.Bu yazımı instagrama da atıcam.Siz de benim gibi mağdur olmayın.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Bende bir kere ordan sipariş vermiştim fakat ayakkabıdan fazla bişey bekleme. İnşallah seninkine bişey olmaz. Güle güle kullan tatlım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım.Şimdilik gayet iyi gidiyor valla :D

      Sil
  2. Hoş ve kulanışlı görünüyor. İyi günlerde kullan. Bu arada takipteyim , bana da beklerim.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe