10. Sonsuz Kitap Mutluluğu Blog Turu: Kanlı Sorgu || Paul Carson - Kitap Yorumu

by - 14:37

Blog turumuzun son gününden merhabalar,
Bu blog turumuzda konuğumuz Altın Bilek Yayınlarından Paul  Carson'un polisiye gerilim kitabı Kanlı Sorgu idi.Son iki kitabımız tesadüfen yine aynı türe ait .Bizde de şans işte hep geldi mi peşpeşe geliyor.Neyse yine buram buram heyecanlı bir kitap bu da.

Kitabın konusu ise kısaca şöyle;
Dr. Wilson Dublin Şehri Sorgu Hakimi.Ormanda asılı olarak bulunan Patrick Dowling 'in davasını incelerken Dr.Wilson otopsi sonuçlarına bir türlü inanmaz, bunun cinayet olduğunu düşünür.Olayın üzerine gider.Karşısına bu sürede tehlikeler çıkar.Bu tehlike hem ailesini hem de kendi hayatını tehlikeye atar. Kendi geçmişiyle baş etmeye çalışırken bir yandan da ailesini korumaya ve dağılmakta olan evliliğini kurtarmaya çalışır.Fakat ailesi ondan gittikçe uzaklaşır.Bu arada kendisini "Ben ölülerin son sesiyim" diye tanımlıyor.
Bu dava neden kapanmak istenmektedir? Bu sorunun cevabını kitapta okuyabilirsiniz.


Bence heyecanı bol gerilimli bir kitaptı.Olayların akışı insanı kitaba daha da bir yaklaştırıyordu.Özellikle macera ve gerilim kitaplarını çok sevdiğim için bu kitap ayrı bir cezbetti beni. Final kısmı ise gerçekten takdire şayan idi.Ayrıca kitapta tek bir kısmı sevmedim bende; yazarın gereksiz yere uzattığı ve sürekli betimlediği süslü cümleleri.Okurken tek kelime de kullanıcak şeyi neden on kelimeyle uzatmış diye düşünüyor insan.Neyse yine de Paul Carson'un okuduğum ilk kitabı idi.Gayet beğendim.Macera,polisiye,gerilim severler okusun derim.


Turumuza katkılarından dolayı Altın Bilek Yayınlarına teşekkür ediyorum.
Kitabımızın bu gece sonlanacak çekilişini kaçırmayın bu arada,
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe