Avon | Ultra Color Vixen Ruj

by - 17:02

Herkese merhabalar,
Bugün Avon'un Ultra Color serisinden muhteşem bir renkle tanıştırıcam sizleri.Rujun rengi tam olarak patlıcan morunun kopkoyusunu düşünün,o renk işte! Yani renk anlatma kabiliyetim çok geniş burdan anlamışsınızdır.Koyu renk ruj tercih edenler bu rengi bence çok sevecekler.Rujun ambalajı oldukça güzel.Özellikle dış ambalajı kaliteli.Yani o kadar para verip ambalajı dandik olanlara nazaran hakikaten kırılmayan bir ambalajı var.

Ruj oldukça güzel pigmentasyona sahip,dudakta rengini belli ediyor.Nemli bir ruj.Bundan dolayı da dudakların nemli kalmasını sağlıyor.Ama ben bu duruşa sahip rujları çok sevmiyorum.Çok parlak duruyorlar ve tabiki de dişe bulaşma gibi bir riski var ondan dolayı.Keşke ruj mat olsaydı diyorum çünkü mükemmel bir rengi var.Sürümü de oldukça kolay ,yumuşacık yapıya sahip.Geceleyin dışarı çıkarken genelde kullandığım bir ruj kendisi yinede rengi dolayısıyla.Ama alıcakları uyarıyorum dişlere dikkat kızlar :D

Fiyatı 13 tl gibi cüzi bir rakam olan bu ruju koyu renk severler sahip olmalısınız diyorum.
Siz rengi nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Avonun rujlarını gayet başarılı buluyorum. Oldukça iddialı ve çok hoş bir renkmiş :) Bu arada bende blogumda görmek isterim sizi, sevgiler..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe