The Balm Sexy Mama Pudra

by - 15:47

The Balm ürünlerinin dışı her zaman insana "al beni,al beni" diyecek kadar şeker görünürler.En son indirimde pudra ihtiyacımı The Balm'dan almaya karar verdim.Sexy Mama pudra transparan bir pudra.Daha çok parlama karşıtı bir ürün gibi düşünün.Tam da benim gibi cildiniz yağlı ve parlama varsa bu ürün sizin için biçilmiş kaftan.Bu pudranın için yağ emen kürecikler varmış.

Pudra transparan olduğu için yüzünüzde sivilce vs. kapatılmaya ihtiyaç duyuyorsa üründen pek verim alamazsınız.Çünkü üründe kapatıcılık yok denecek kadar az,hatta yok.Ürün ciltte renksiz ve mat duruyor.İncecik bir yapıya sahip.İçinde hafif ışıltıları mevcut.
Ayrıca ciltte hiçte pudra varmış gibi bir görüntü oluşmuyor.Daha önce kullandığım Rimmel London Stay Matte Pudra'da çok güzeldi.Ama ciltte pudra olduğu belli oluyordu.Bunun o kadar doğal bir görüntüsü var ki.Normalde burun kenarlarında vs. de hep bir birikme olur durur ama bundan olmadı.
Ürünün ambalajı da oldukça şık.Aynalı,mıknatıslı bir ambalajı var.Ürün transparan olduğu için elimde gösterme gereği hissetmedim.Ben bu pudraya bayıldım.Ayrıca içeriğinde tak yok..%50 indirimle kesinlikle alınıcak bir pudra.Bence mükemmel.Ama indirimsiz almam ben kesinlikle.Yani normal fiyatı Gratislerde 33 lira .%50 indirimle 16,5 liraya geliyor.Bence iyi.

Pudram cildimde mat ve doğal bir görüntü oluştursun ,parlamayı önlesin diyorsanız bu pudrayı kaçırmayın.
Siz bu pudra hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. canım güle güle kullan ben bişey sorucam acaba bu resimleri hangi programda ayarlıyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol..Ben Adobe Photoshop CS4 kullanıyorum..

      Sil
  2. Bende çok seviyorum bu pudrayı ama yazın Essence fix&matte daha iyi geliyor yağlı ciltler için harika bir pudra. Kışın ve bahar aylarında ise Sexy Mama göz bebeğim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyordum o pudrayı en yakın zamanda bakmam gerek o halde :)

      Sil
  3. resimlerin üzerine de mi adobe photoshop cs4 ile yazı yazıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım resimlerin üzerindeki yazıyı da .renkleriyle pek oynamıyorum zaten.

      Sil
  4. pudralar talk içerdiğinden gözenekleri genişletir diye bir şey okumuştum, bende de gözenek problemi oluşmaya başladı çünkü pudrasız adım atmıyorum. sexy mama bu konuda rahatlıkla kullanılabilir mi? talk içermiyor diye biliyorum ama gözeneklerime etkisi olur mu sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde talk olmadığı için gözenekleri tıkamaz.Bence çok rahatlıkla kullanabilirsin.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe