Son Zamanlarda Herkese Önerdiğiniz Kitaplar

by - 01:07


Yine bir mim gibi ama aslında etkinlik olan bir postla karşınızdayım.Beni bu etkinliğe dahil eden Sonsuz Kitap Etkinliği'ndende arkadaşım olan Kitaptan Bayan.Kendisine beni bu güzel etkinliğe dahil ettiği için teşekkür ediyorum.Bu sefer konumuz "Son zamanlarda önerdiğimiz kitaplar".Açıkçası benim için bu sorunun cevabı son zamanlarda hep sabit.İlk 3 üm hep sabit bu ara.Bakalım en sevdiğim,herkese önerdiğim 3 kitap hangileri?Bu arada belli bir sıralamaya göre dizmedim kitapları..

Bin Muhteşem Güneş; Bu kitabı blogumda uzun uzadıya anlatmıştım.Ne muhteşem bir kitaptır bu.Bayılıyorum bu kitaba.Ağlamak isteyenler alın bu kitabı,kimse sizi tutamaz.Yazar kitapta o kadar çok olaya değinmiş ki,neler yaşanıyor böyle Dünya'da diyor insan!Aklıma geldi kitap,ağlicam sanırım..

Suç Ve Ceza; Klasiklerden pek sevdiğim kitap yoktur ama bu muhteşem bir eser.Kesinlikle herkese okumalı diye düşünüyorum.Herkese de tavsiye ederim,siz de okuyun.Bu kitap muhteşem bir zekayla yazılmış bir kitap.

Ateş Böceği Yolu; Tekrar tekrar okuduğum kitapların sonuncusu.Bu kitabın bende yeri çok ayrıdır.Kesinlikle muhteşem bir dram var kitapta.Yer yer insanın sinirlerini zırplatsada kesinlikle okunması gereken muhteşem bir kitaptır.Kitabı gözyaşları içinde okuduğumu da unutmadan geçemicem.

Bu 3 kitap benim için çok özeldir ve herkese tavsiye ediyorum.Şimdiye kadar önerdiğim kişilerde hepsine bayıldı.Bence sizlerde okumadığınız varsa okuyun derim.

Bende bu etkinlik'e Mor Rimel'i davet ediyorum :) 
Umarım sizlere katkısı olmuştur.
Sizin ilk 3 kitabınız hangisi?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Bin muhtesem güneş ve suç ve ceza yı okumuştum ikiside çok güzel kitaplar. O etkinlige bende katıldım ve katılanları da takip ediyorum gerçekten güzel öneriler var. Buarada memnun oldum.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe