Mimlenmişimm - 14

by - 19:45

Hangisini Tercih Edersin?

Merhabalar,
CansudanDünyaya ve KitapKız beni mimlemiş.Bende vakit kaybetmeden mimi cevaplayayım dedim.Yine çok farklı bir mim var karşımda.İki seçenekten birini seçiyoruz.Seçtiğimiz şıkkı hayatta hep öyle olucakmış gibi değerlendiricekmişiz.Bende tercihlerimi yaptım.Genelde Cansu'yla aynı şeyleri tercih etmişiz :) 


1- Çok kitaptan oluşan seriler mi ya da tek kitaplar mı?
Serileri pek sevmiyorum aslında ben çünkü devam kitabı bende yoksa uzun bir süre "nolcak acaba ?" gibi bir düşünce içerisinde yaşıyorum.Bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum bence.Bu yüzden tek kitaplar tercihim.

2- Sadece kadın yazarları mı yoksa erkek yazarları mı okumak? 
Yazarlarda cinsiyet ayrımı yapmam ama kadın yazarların yazdığı kitaplar daha bir duygu yüklü oluyor.İnsanın daha çok içine işliyor sanki.Bence ondan sadece kadın yazarlar.

3- Kitapçıya gidip kitap almak mı, internet üzerinden kitap almak mı?
Bir kitapçıda gezinirken saatlerini harcayan biri düşünün işte o benim.Tek tek kitapların sayfaları arasında parmaklarımı gezdirir dururum.Cevabım kitapçıya gidip kitap almak.

4- Film olan kitapları mı dizi olan kitapları mı?
Buna yanıtımda kesin aslında film olan kitaplar.Bilmiyorum ama dizi uzun uzayı gittiği için bazen ipin ucu kaçıyor,iyice saçmalıyorlar.Bu yönden filmlerin kitaplarını okumakta fayda var diye düşünüyorum.

5- Günde 5 sayfa okumak mı yoksa haftada 5 kitap mı?
Günde 5 sayfa beni hayatta hiç bir zaman kesmez diyorum ve direk haftada 5 kitap diyorum.

6- Profesyonel bir yazar olmak ya da profesyonel bir yorumcu olmak? 
Her zaman bende kendi hikayemi anlatmak istemişimdir.O yüzden profesyonel yazar diyorum.Hala da hayallerimden biridir.Kayda değer bir hayatım olmasa da her zaman anlatmak istediğim birşeyler oluyor.

7- En sevdiğiniz 20 kitabı tekrar tekrar okumak mı yoksa her gün daha önce okumadığınız yeni bir kitabı okumak mı?
Her gün yeni bir kitap okumak bence.Bir süre sonra sevdiğim kitaplardan bıkma noktasına gelirim kitaplarımdan diye korkuyorum açıkçası.Her gün değişik kitaplar okumak daha bana göre .

8- Kütüphanede çalışmak mı kitap satıcısı olmak mı?
Kütüphanede çalışmak.Hatta yazın araştırmıştım.Belki çalışabilirim yazın diye ama o da memurların işiymiş.Çok isterdim kütüphanede çalışıp herkese kitaplar hakkında yardımcı olup,yorum yapmayı filan.

9- Favori türünüzden kitaplar okumak mı yoksa favori türünüz hariç diğer her türden kitaplar okumak mı?
Favori türüm tabikide.Diğer tür kitapların yarısına kadar okursam kar sayıyorum.Çünkü okuyana kadar canım çıkıyor,bıkıyorum.Öyle yani ondan favori türüm diyorum.

10 - Sadece fiziksel kitap kopyalarını okumak mı yoksa sadece e-kitap okumak mı?
Bir iki kere denemiş biri olarak e-kitapları okurken kendimi hiç kitap okuyormuş hissetmemiştim.O kitaba dokunmak bile farklı bir his bence..Yani herzaman normal kitap diyorum.

Beni mimlediği için Cansu'ya ve Gizem'e tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Bende eğer bu mimi yapmadıysa Herşeyden Bir Tutam'ı mimliyorum.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Bebeğim yapmıştım ben bunu .Teşekkür ederim mimlediğin için.:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim cevapladığın için :) kütüphanede çalışmayı bir zamanlar ben de düşünmüştüm ama şimdi acaba kitapçıda çalışabilir miyim diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir denemek isterim kitapçıda çalışmayı.Kitap okumaktan başımı kaldırmam sanırım diye korkuyorum :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe