Mimlenmişimm - 13

by - 20:30

The Book Sacrifice Tag - Bir Acayip Mim

Sevgili Gizem beni mimlemiş. Hemde çok ilginç bir mimle mimlemiş.İlginçliği ise değişik senaryolar üzerine cevap vermemiz.Üzerinde soruların baya bir düşündüm.Bakalım bu ilginç mim de ne gibi cevaplar verdim?


Senaryo 1: Kitapçıda kitap seçtiğinizi düşünün,bir anda bir zombi saldırısıyla karşılaşıyorsunuz ! Etrafınız ordan oraya koşuşan insanlarla dolu,karşılık verebileceğiniz bir silahınız ya da sığınabileceğiniz bir yer yok.Tam o sırada kitapçının sahibi bir duyuruda bulunuyor. Bu zombilerin tek zayıf noktası herkesin bayıldığı ama sizin nefret ettiğiniz bir kitap. O yüzden size bunu yaşatan bir kitabı seçmeniz gerek !

Şahane Hatalar; Kitap çıktığı andan itibaran D&R en çok okunanlardan inmedi.Bende merak ettim.En sonunda fırsat bulup okuduğumda ise gerçekten saçma sapan sonu açığa çıkmayan bir kitap buldum.Kitap ilginç ama bir o kadar da nefret ettirdi kendinden.Çevremdeki herkes kitaba bayılmış ama ben 2 kitabına şans verdim,vermez olaydım diyorum.Vakit kaybı.

Senaryo 2: Bir kuaföre gittiniz ve saçınızı yaptırdınız. Blendax reklamındaki abladan bile güzel ,hacimli saçlarınız var. Derken deli gibi bir yağmur bastırıyor, şiddetleniyor,şiddetleniyor ! Kendinizi korumak için hangi ''devam kitabını'' feda ederdiniz ?

Yeni Ay; Bu konuda Gizeme katılıyorum.Maalesef ki kitap benim için hayal kırıklığıydı.Serinin en sevmediğim kitabıdır.Nedeni ise bu kitabı pek sevmeyenlerle ortak sanırım;Kitapta neredeyse hiç Edward'ın olmaması,sırf Edward'ın adı geçicek diye kitabı okumuştum.

Senaryo 3: Edebiyat dersinde hocanız klasiklerin ne kadar önemli olduğundan,dünyayı nasıl değiştirdiğinden bahsediyor. Ama siz bu konuşmaya katlanamıyorsunuz ve hayatınızda okuduğunzu en tiksinç klasiği hocanızın kafasına fırlatıp,gururla bunun nedenlerini açıklıyorsunuz.

Dönüşüm; Hayatımda bu kadar saçma sapan bir kitap okuduğumu bilmiyorum.Yani Kafka ne halt yemeye yazmış bu saçma böcek hikayesini hiç anlamadım.O kadar salak geldi ki kitap bilemiyorum.Kitap minicik 100 sayfa vardı yoktu,ama bir de bana sorun nasıl bitti diye.Hiç bulaşmayın derim ben.

Senaryo 4 : Küresel ısınmanın dünyanın anasını ağlattığı bir dünya düşünün.İnanılmaz sıcak ya da inanılmaz soğuk hava koşullarıyla yaşıyorsunuz. Eskimo ceketinizi giyip ısınmak için gayret ediyorsunuz. Isınmak için hangi kitabınızı yakardınız ?

Limonlu Pastanın Sıradışı Hüznü;  Ya bu kitap kadar gereksiz,bir şey anlatmayan boş bir kitap yoktur heralde.Kitabı o kadar okuduktan sonra sadece aklımda kalan "YANİ?" sorusu oldu.Kkitapta bilimkurgu mu anlattı,ne anlattı ben bişi anlamadım.Dışı güzel görünüp kansamda kitaba verdiğim paraya acıdım.Kısacası yakın gitsin bu kitabı dünyada fazladan yer kaplamıyor bile,farkedilmez.

Eğlenceli bir mim oldu benim için.Gizem'e de çoook teşekkür ediyorum.
Bende Zeynep'i mimliyorum..
Okuduğunuz için teşekkürler :) 

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Asil ben tesekkur ederim tatlim. Aynen Yeni Ay'ı bende Edward'dan haber bekleyerek ve seriyi tam okumus olmak icin okumustum. Şahane Hatalari bende merak etmistim ama baktim cevremde pek begenen yok o yuzden okumadim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim çevremde ters sanırım.Herkes bayıldı kitaba :( Anlamadım ama

      Sil
  2. Gerçekten ilginç bir mim olmuş Çok hoşuma gitti doğrusu :))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe