Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner | 01 Intence Black

by - 20:50

Güzel bir hafta sonundan merhaba,
Çok methediledilen Maybelline gel eyeliner'ı en sonunda bende aldım,denedim ve yorumladım.Ürün gördüğünüz gibi bir paket içinde fırçasıyla birlikte satılıyor.Ben siyah rengini almayı tercih ettim.Bunun benim ilk gel eyeliner deneyimim olduğunu da belirtmeden geçmeyeyim..

Ben alırken kullanımı biraz zor olur diye düşünüyordum açıkçası.En son kullandığım The Balm Eyeliner ı gerçekten çok beğeniyordum.Bunu indirimde görünce denemek için fırsat bu fırsat dedim.Neyse eyelinerı ilk kullanımda bile o kadar zorlanmadım.Sadece kuyruk kısmında zorluk yaşadım fakat gerçekten beklediğim gibi zor çıkmadı kullanımı.O yönden eyeliner kullanımında kendine güvenmeyenler denesinler bence özgüvenleri tavan yapabilir.

Gel eyeliner yumuşacık bir yapıya sahip.Yaklaşık 9-10 gündür her gün kullanıyorum,baya bir kullanırım diye düşünüyorum.Yani diğer the balm eyelinerıma göre daha uzun süre kullanırım bunu.Bitmicek gibi duruyor .Ayrıca elimde üstteki tek kat sürülmüş hali,alttaki 2 kat sürülmüş hali.Ben 2 kat uyguluyorum ki daha belirgin olsun siyahlığı.Ben siyahlığına,kalıcılığına,doğal duruşuna bayıldım.Hatta arkadaşlarım ismini benden aldılar bile,onlar da artık bunu kullanıyor.Göz altlarıma da kalem yerine artık bunu kullanıyorum.Gerçekten süper oluyor,ne akıyor ne başka birşey.
Fırçasına gelicek olursam,fırçası kesik,açılı uçlu bir fırça değil.Biraz kalın gibi geldi bana.Başka fırça almayı düşünüyorum,onunla kuyruk yapımı daha kolaylaşır belki.Fırçasını sürdükten hemen sonra bir ıslak mendille filan silmekte fayda var,sonradan eyeliner kuruyor filan zorlaşıyor çıkarmak.Bundan başka 3 rengi daha var .Bir tane daha "Black Pink Diamonds" var,onu da çok merak ediyorum.Bir dahaki sefere hedefim onu almak. Havaların nemden kavrulduğu bu sıcacık günlerde akmayan,bulaşmayan süper bir eyeliner bence bu.Kalıcılığı da çok güzel.Ayıptır söylemesi ama arada gece makyajımı çıkarmaya çok eriniriyorum,ilk defa sabah akmamış bir eyelinerla uyanıyorum.Hayret doğrusu.Herkes illa bir denemeli diye düşünüyorum.Fiyatı normalde 24 tl gibi birşey.(Gratiste fiyatlar değişken olduğu için bu konuda birşey söyleyemiyorum.Neyse burdan da sitemimi tekrar belirtim)

Ben ürüne bayıldım.Eyeliner arayışındaysanız kaçırmayın.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

15 kişi dedi ki

  1. En sevdiğim eyeliner :) Ben de göz kapakları yağlı olan arkadasıma tavsiye ettim ilk kez akmayan eyelinerım oldu dedi. Göz içlerime alt kirpik diplerime bile çok rahat kullanıyorum harika şekilde sabitleniyor. Sadece ürün çabuk kuruyor kullanırken kapağını açık bırakma derim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o konuda dikkatli olayım o halde.dediğin gibi göz altlarıma ble uyguluyorum,inanılmaz sabitleniyor.bende bayıldım :) sende güle güle kullan

      Sil
  2. Ennnnn sevdiğim! Benimde ilk gel eyeliner deneyimimdi ki nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum ve acayip memnunum. :) Ben kuyruk çekmediğimden daha doğrusu beceremediğimden genelde kendi fırçasını kullanıyorum çok rahat oluyor. Ve gerçekten o fırçayı işin bittiğinde hemen temizlemezsen taş gibi oluyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende kuyruk çekmekten pek hazetmiyorum ama arada bir deneyesim tutuyor.O yönden kullanışlı değil.taş gibi olunca uğraş dur,çok zor valla.

      Sil
  3. Benim de favori eyelinerim! :) Buna alistiktan sonra diger siyah eyelinerlar gri geliyor. Ayrica deniz havuz hepsinde kullandim akmiyo :)
    Sen de guzel gunlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deniz,havuz ha ! bunu duyduğum iyi oldu.Akar diye düşünüyordum,o kadar dayanmaz diye yani.Teşekkürler :)

      Sil
  4. Eyeliner rengini, fırçasını bile beğendim ama en kötü kalemin neredeye akmadığı bende acayip bir akma yaşadım. Gerçi bu aralar havalar oldukça sıcak gidiyor belki de ondan... Sadece o nedenle sevemedim. Özellikle siyahlığını çok çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de dediğin gibi sıcaklar yüzündendir..

      Sil
  5. Güzel görünüyor ama hiç eyeliner kullanmamış birine de önerir misiniz bunu? Ya da önereceğiniz ürün/marka hangisi olurdu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu da öneririm ama bence The balm'ın schwing eyeliner'ı ilk başlayan birine göre daha uygun gibi.

      Sil
  6. merhaba :) bende ara ara bu ürünü kullanıyorum hoş gerçekten. bendeki kahverengi ve rengi siyahtaki kadar etkili durmuyor gözde ama yinede kullanılabilir. bu arada takibe aldım seni :) bana da beklerim gelirsen sevinirim :) www.beauthingsforme.blogspot.com sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahverengi de hoş olabilir bende.Tabikide en yakın zamanda uğruyorum..

      Sil
  7. bugün aldım bende merak edıyorum kullanmadım daha ama baya methını duydum :))

    YanıtlaSil
  8. Flormar jel eylineri kullanıyorum ama göz kapaklarima bulasiyor. Meybellinede de bunu yaşar mıyım acaba?

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe