İzleyin , İzlemeyin ?

by - 16:15

Ayda bir artık tekrarladığım izleyin izlemeyine yine yazmak durumundayım.Baya bir film birikti yine. Geçen yazdığım izleyin izlemeyinde yorum bırakılan bir öneri ile başladım "Çizgili pijamalı çocuk". Sizinde kesin izle dediğiniz bir film varsa yazın.Ya da "bu film nasıl izledin mi" gibisinden sorabilirsiniz ,size yardımcı olurum.Neyse bakalım neler izledim? Hangilerini İzleyin İzlemeyin?


The Boy İn The Striped Pyjamas(Çizgili Pijamalı Çocuk)

Bu film gerçekten çok muhteşem bir film.Eğer size önerdiğim  Kitap Hırsızını sevdiyseniz Bu filme bayılıcağınızı garanti ederim.Ben filmde hıçkırıklarıma engel olamadım.Ağlamaktan şiştim.Filmde Nazi-Yahudi konusu anlatılsada filmde dikkat çeken iki çocuğun bu durumda hiçbirşeyden habersiz olan Bruno ve yan evlerinde yoketme kampında kalan Yahudi Schmuel arasındaki inanılmaz arkadaşlığı anlatıyor.Mükemmel ve iç cızlatıcı bir film.Romanı da mevcutmuş.En kısa zamanda okumak lazım.Kesinlikle benim en sevdiğim filmlerden biri olarak yerini aldı bile.Hiç kaçırmadan izleyin derim.


Like Crazy(Çılgınlar Gibi)

Bir film o kadar ödül alıp bu kadar mı boş olur dediğim filmlerden biri.Filmde mesafenin aşkı nasıl yorduğunu anlatıyor aslında.Filmde dönüp dolaşıp hep aynı şeyler oldu.Bu da beni sinir etti açıkçası.Jennifer Lawrence'a acıdım valla.Kadını oğlan kullanıp kullanıp attı.İnsan sinir oluyor.Filmde saçma sapan yerlerden aklımda kalan tek son sahnedeki iki tarafında duygularındaki gerçeklikti.Bence "eh işte" kategorisinde.

The Art Of Getting By (Aşk Ödevi)

Bu film romantizm yönünde görünsede daha çok bir gençlik filmi.Filmde Emma Roberts olunca biraz ümitliydim ama fazla ileri gitmedi benim için.Soundtrackları filmden daha ilgi çekici ve güzel bence.Konu olarak hayatta hiçbirşeyi umarsamayan son sınıf bir çocuğun sınıf arkadaşı olan kıza aşık olmasını,sonra kızın onu kullanmasını(bence kullandı yani),sonra geri dönmesini filan anlatıyor.Ara ara çok sıkıldığımı söylemeden geçemicem..Ben hiç vakit kaybeyin "İzlemeyin" diyorum kısaca ama müziklerini dinleyin tabi..

Chasing Liberty (Aşkın Peşinde)

Konu olarak klasik romantik komedi filmlerinden biri olsa da eğlenmesini bildiriyor film.Bence gayet eğlenceli idi.İzlerken hiç sıkılmadım.Filmde Amerikan Başkanının kızının sosyal ortamlara girememesini,bu yönde çabasını,bir genç ile tanışmasını ,ona aşık olmasını izliyor.Bence gayet eğlenceli bir filmdi.Filmde en çok bungee jumping yaptıkları kısma bayıldım.Tavsiyem eğlenceli vakit geçirmek için İzleyin.

A Seperation (Bir Ayrılık)

Tvbu da can sıkıntısına bulduğum bedava olduğu için izlediğim bir film.Film birçok ödül almış, bir İran filmi.Konu olarak boşanan bir çiftin sonrasında başına gelenler konu alınıyor.Sonu saçma sapan boş olan filmlerden biriydi.Yani sonu yoktu .Diğer yönden oyunculuklar filan iyiydi bence,sonu hariç iyi bir filmdi ve de.İran'ın hali bir kez daha şükretmeme neden oldu bu filmden sonra.Neyse bence bu filmi "İzleyin" 

Şimdilik bu kadarını yazıyorum.
Tekrar diyorum ama yaz gecelerini boş geçirmeyin derim ben 
Herkese iyi seyirler :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. iran filmi bana gına getirmişti :)

    YanıtlaSil
  2. Çizgi Pijamalı Çocuk ve Bir Ayrılık izlenecekler listeme eklendi ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle izlenmeli Çizgili Pijamalı Çocuk :D mükemmeldi

      Sil
  3. Çizgili pijamali çocuk filmini merak ettim özellikle Dachua'yı gidip gezdiğim için konusu baya bir ilginç geldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mükemmel bir film en kısa zamanda izlemelisin :) yorumunu bekliyorum

      Sil
  4. hiç birini izlemedim. Sizi izlemeye aldım. Bende bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe