Bitenler / Çöpe Gidenler * 11

by - 14:00

Yaklaşık 2 aydır yazmadığım bitenler yazısını artık yazmanın vakti geldi de geçiyor bile.Atılıcak ürünleri topladığım kutu doldu artık.Yine renkli kozmetikten pek ürün bitiremedim.Kaç ay geçse de bitmiyor arkadaş renkli kozmetik ürünleri.Kısacası bakalım neler bitti? Kısaca bir yorumlayayım.

1-Garnier BB Krem; Sizi hayatımın bb kremiyle tanıştırayım.Yazısında anlatmış ama.Bu ürün bir mucize gerçekten.Yağlanma filan hiçbişi yapmadı.Ve ayrıca içindeki ürün bolluğu da cabası.Minicik gibi durabilir ama sizi kaç ay idare eder bilmiyorum.Ben hergün kullandığım halde baya bir idare etti beni.Hiç vazgeçmeyeceğim çok bereketli bir ürün.

2-Avon Mega Effects Maskara; Ben bu maskarayı bir süre kullandım.Sonra kardeşime verdim.İdare bir üründü.Değişikti kullanım itibariyle filan.

3-Rimmel Stay Matte Pudra; Bu pudraya bayılıyorum.Bu da diğer bereketli ürünüm.Kullan kullan bitmiyor arkadaş.Hala içinde bir miktar bulunuyor.Bu hafta içerisinde biter.
4- Little Black Dress Sprey; Bence çok güzel bir kokusu var.Yanımda parfüm yerine genelde bunlardan taşıyorum.Çok pratik oluyor.

5-Koleston Peroksit; Saçlarımın uçları biraz daha sararsın diye aldım.Uygulamasını sizlere bir gün yazmayı düşünüyorum.Hepsini kullanmadım bu arada bu baya eskiydi 2004 yılından kalmaymış kendime yeni aldım.2004 :D haha

6-Colgate Optic White; Yok anında bir beyazlık veriyormuş filan.Yok öyle bir diş macunu.Normal macun işte.Hiç bir ayrıntısı yok.
7-Benri Aseton; Uzun lafın kısası aseton yani.Bir ekstrası yok.Benrinin asıl koyu renkler için olan asetonunu tercih edin derim ben.

8-Gülşah Aseton; Babamın asetonumuz bitince aldığı aseton.Minicikti zaten hemen bitti.

9-Rahatlatıcı Banyo Yağı; Adı böyleydi sanırım.Bir çekilişten gelmişti.İki seferde hepsini boşalttım.Çok mükemmel kokuyordu.Cidden rahatladım valla.

10-Duru Duş Jeli; Gratiste bir alışveriş sonrası vermişlerdi.Minicik birşeydi kardeşim hemencecik bitirmiş.Kokusunu hiç sevmedim ben bu arada.
11-Revigen Şampuan; Ben bu şampuana cidden bayılmıştım.Yani gerçekten çok güzel bir şampuandı keşke bitmeseydi.

12-Finesse Saç Kremi; Gratis'te bulduğum saç kremi.İyi bir üründü bence.Beni idare etti.Görürsem bir daha alabilirim.

13- Perfect Purity Ağız Çalkalama Suyu; Listerine den sonra biraz sönük kaldı ama onun fiyatına göre gayet iyiydi bence.Ben sevdim.Tekrar alıcam.

14-Apaks Pamuk; Kolayca Bim'den edinebilirsiniz.İyi yani.İdare ediyor insanı.

15-Pierre F Maske; Bu maskenin kokusuna hastayım ben.İçinde zaten bol ürün var .Biz kardeşimle bir paketi kullandık.Bence deneyin.

Benim 2 ayda bitirdiğim ürünler böyle idi.
Siz neler bitirdiniz bu sürede?

Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. Stay matte benimde favori pudram canim. Little black dress'in kokusunu bende seviyorum. Yazları vücut spreyleri acayip pratik oluyor. Bende şuan Victoria Secret'ınkiyle resmen aşk yaşıyorum hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa evet bende de victoria secret var :D pembiş olanından ..bende de aynı aşk yaşama durumundan var

      Sil
  2. Ben 2 aydir hic bir sey bitiremiyordum. Bu ay sonunda bitenler yazisi yazabilecegim. Yazin parfum kullanmayi kenara birakip ben de vucut spreylerine yoneliyorum. Avonlar gercekten guzel ama bbw vucut spreylerine ayri bir bayiliyorum. Fiyatlari normal spreylere fazla olsa da bence her konuda degiyorlar. En basta bitmiyorlar. Cok bereketliler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BBW ürünlerini hiç denemedim valla canım :D buralarda hiç yok. merak ettim şimdi .sende güle güle kullan o halde

      Sil
  3. Ben bu yaz sadece sac urunlerimi bitirebildim. Koleston peroksit uygulamsini anlatmani bekliyrm. Merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi bir ara anlatmayı düşünüyorum .Ama ne zaman gerçekten bilmiyorum.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe