Bebak Kakao Özlü Güneş Bakım Sütü

by - 21:19

Yaz ayları denilince hep bronz nasıl olurum? Nasıl bronzluğumu korurum sorusu başlar sonra.Yarın da Türkiye'de en sıcak günmüş yazısını yazayım dedim.Bebak markasını acıbadem sütünü kokusundan dolayı pek kullanamıyorum.Fakat güneş bakımı ürünlerinin methini baya bir duyunca almadan olmaz diyerek aldım.Ürünlerin ambalajları genel olarak aynı.Bu anlatacağım size kakao özlü olan.Kakao özlü olan herşeyin kokusuna fena vuruluyorum.Bu da öyle oldu.
Biraz akışkan bir yapısı var.Ciltte hemen emiliyor.Çok iyi nemlendiren bir yapısı var.En önemlisi yapışkanlık hissi vermiyor insana.Dediğim gibi mis gibi kakao kokusu var ama buram buram burnu yoran bir koku değil.İçeriğinde paraben ve türleri yok.Yani tertemiz bir içeriğe sahip.
Ben bir güneş kremi üzerine uygulamayı tercih ediyorum bu bakım sütünü..Gayet iyi yandığımı düşünüyorum.Yani ben zaten bronzlaşanlardan değil de kızaranlardanım biraz.Ama yine de yandım güzel,güzel.Ben bu ürünü çok sevdim.Birde havuç özlüsünü aldım.Onun hakkında yorumlarımı da en kısa zamanda yapıcam.Uygun fiyatıyla da yazın vazgeçilmezlerim arasında.Fiyatı Watsonslarda 7,5 tl.
En kısa zamanda sizde edinin derim.
Sizin yazın bronzlaşmak için vazgeçilmeniz ne?

Bunlarda İlgini Çekebilir

1 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe