Watsons; Silikon Yüz Temizleme Pedi

by - 15:07

Bugün sizlere methini çok ama çok duyduğum,yaklaşık 2 aydır kullandığım bu muhteşem üründen bahsedicem.Alırken birçok tereddütüm vardı açıkçası.Ama aldığıma o kadar memnunum ki.Siyah noktalarımdan muzdarip olduğumu sürekli söyler dururum.Benim gibi şikayetçi olanlar sizlere 2-3 küçük önerim var yazının devamında..
Bu pedi daha çok peeling yaparken kullanıyorum ben.Banyodan çıkmadan önce peelingimi de yanıma alıyorum.Hafifçe ıslatıyorum ve peelingi üzerine sürüyorum.Daha sonra cildimde derinlemesine bir arınma oluşuyor.Ben bu ürünü neden çok sevdim derseniz? Çünkü normalde peelingi elimle uygularken bu kadar yüzümün temizlenmiş,arınmış olduğunu hissedemiyordum.Şimdi peelingler işte işe yarar oldu.Banyodan sonra uyguluyorum ki ayrıca gözeneklerim buhardan açılmış olunca daha bir etkisini göreyim diye..Sizlere de tavsiyemdir.Siyah noktalarımda azalma oldu bunu uyguladıktan sonra.
Küçücük kılları yüzümü acıtır,çizer diye düşünmeyin.Silikon olduğu için yüzünüzü acıtmıyor,masaj yapıyor adeta.Silikon pedde kullanımı kolaylaştırmak için resimde gördüğünüz gibi parmağınızı koyduğunuz bir yer var.Bu kullanımı baya kolaylaştırıyor.Şeklide böyle çok iyi olmuş.Sivri gibi olan yeri burun köşelerine peeling yapmayı daha kolay hale getiriyor.Ben ürüne bayıldım.Benim favori ürünüm bu.Kesinlikle sizlerde Watsons'a gittiğinizde bir tane edinin.Eminim ki peeling,temizleme jeli vs. uygularken daha çok etkisini göreceksiniz.Fiyatı 5-6 TL arası birşeydi sanırım.

Siz bu ürünü kullanıyor musunuz?
Sizin favori temizleme pediniz ne?

Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. Of! Şuan aklıma girdin en kısa sürede alacağım ve bende yorumlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi olmuş canım aklına girdiğim.eminim ki çok memnun kalıcaksın :D

      Sil
  2. *-* bende severek kullanlardanım tatlım bana da bekleırm teskekeuler sımdıdıen

    YanıtlaSil
  3. Aynen duş esnasında ve günlük yüz temizlemelerimde artık sünger yerine bu pedi kullanıyorum .Seninde memnun kaldığın üzere ,bayılmayacak gibi değil :))

    YanıtlaSil
  4. bende kullanıyorum uzun suredır canım bende gayet memnunum bir tane daha aldım onuda fırca temızlıgınde kullanıyorum tavsıye ederım o sekıldede cok ıse yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırça temizliğinde demek ! bunu bende deneyeyim çok mantıklıymış aslında :D çok teşekkürler fikir için

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe