Maybelline The Rocket Volum' Express Maskara

by - 18:04

Herkese merhabalar,
Bu sıra hiç yazı yazmıyorum sanırım.Yazarsam da 2-3 günde bir.Ama vizeler başlamak üzere.Bu ara da canım çok sıkkın.Ondan heralde ki yazma hevesim bile yok içimde.Bugünde bir kaçamak yaptım ve yeni yazı yazayım dedim.2-3 tane daha yazı kaydettim.Neyseki 1-2 gün böyle dolu dolu geçicek.Bu yazımda Maybelline'den bir maskara anlatıcam size.Her kadın için rimel önemlidir bence.Kimisi doğal dursun ister,kimi yapışmasın,kimi uzun dursun vs. vs. Benim bir rimelde en çok dikkat ettiklerim ise kirpiklerimi ayırması uzatması ve dolgunlaştırması.Şimdiye kadar en sevdiğim rimel olan Loreal'in rimelinin üstüne bir rimel bulamadım.Bakalım bu bende nasıl bir izlenim bıraktı?

Bu rimeli çok övende var,dibe batıranlarda var.Öncelikle ben plastik kıllı fırçaları daha bir sevenlerdenim.Bunun fırçası hem tombul hem plastik.Çünkü kirpiklerimin dibine daha bir iniyor gibi geliyor.Ondan bu rimel benden ilk artısını aldı.Maskaranın yoğun bir yapısı var.2.katta kirpikleri birbirine çok yapıştırıyor.Ondan nefret ettim bu özelliğinden.Kirpikleri gayet iyi kıvırıyor.Çok da belli ediyor,dolgunlaştırması filan süper.Ama temizlerken çok zahmetli.Çıkarması baya bir sorun.Çünkü zorla çıkıyor.Yani bu özelliği bir nevi iyi gibi.Kirpiklerde ağırlık yapması da cabası.Kirpiklerimi de döktü.

Benim pek sevmediğim bir rimel oldu şahsen.Eğer kirpiklerinizi çok belirginleştirmek isterseniz ve dediğim özellikleri görmezden gelirseniz belki seversiniz.Ama denemenizde fayda var.Belki sizde farklı etki uyandırır.

Şimdilik Sevgilerimle



Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. zor çıkan rimel kabus gibi! benim bundan uzak durmam gerek demekki.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu en zor çıkanlarından gerçekten .İki kere düşünmekte fayda var alırken :/

      Sil
  2. Benim çok severek kullandığım bir rimeldi. Ta ki hayvan deneyleri yaptıklarını öğrenene kadar. Maalesef hayvan deneyi yapan ürünler kullanmak istemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bilmiyordum bunu.Haklısınız,benim de kullanımı azaltmam lazım sanırım bu haberden sonra.Herkes azaltmalı aslında ki deney yapmasınlar.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe