Flormar Precision Artliner Eyeliner

by - 18:35

Merhabalar,
Artık eyelinersız yaşayamıyorum biliyorsunuz.Günlük makyajlarımın vazgeçilmezi haline geldi kendisi.Eyeliner arayışlarındayken,en başlarda Flormar'ın bu ürününün methini çok duydum açıkçası.Hemen edindim.Adı neden artliner derseniz,fırçası minicik eyelinerlerı çok şekilli sürebiliyorsunuz ondan.İnce dediğime bakmayın gerçekten çok ince bir fırçası var.

Eyelinerın yapısı akışkan koyu siyah bir duruşu var gözde.Ben böyle siyahları çok seviyorum.Fakat kuruması biraz zaman alıyor.Ondan biraz beklemekte fayda var,sürdükten sonra.Suya dayanıklı imiş.Benim göz kapaklarım yağlı fakat yinede dökülme filan yaşamadım.Gel gelelim eyelinerı çekmesine...Biraz ustalık gerektiriyor bence bu eyelinerı çekmek.Yani ben ilk zamanlarımda aldığımdan biliyorum.Bir halt beceremiyordum.Şimdilerde ise elim gidiyor.Sürüyorum,becerebiliyorum nihayet.Fakat yinede kalın eyeliner çekmekte sorun yaşıyorum bununla.Zaman alıyor ,biraz meşakketli yani.Eğer kuyruk filan yapıcaksanız.Cidden onun için çok iyi.Ben 12 Tl gibi bir fiyata almıştım.Tekrar alırmıyım derseniz? Alabilirim sanırım.Ama kurumayı beklemesi yüzünden düşündürücü bu konu biraz.

Siz kullanıyor musunuz bu eyelinerı?
Neler düşünüyorsunuz yada?

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Ben kullandım. Rengini , durusunu cok begeniyordum ama surdugumde goz kapaklarımda yarım dakika filan batma , acıma yapıyordu. Bitmeden cope gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa kötü olmuş canım o ya.Bende öyle bir batma filan yapmadı ama dediğim gibi kuruması uzun zaman alıyor :(

      Sil
  2. Benim kullandığım markadır kendisi :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kalın eyeliner seviyorum o yüzden hiç yanaşmadım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende incecik çekerim ama bu baya bir ince geldi bana bile :D

      Sil
  4. Ben de böyle ince uçlu bir eyeliner almak istiyordum. Kuyruklar için:)) Güzel görünüyor, alabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kuyruk yapmada bir numara olabilir bu eyeliner :)

      Sil
  5. Kolay kurumuyor ve fırçası çok ince diye bekliyor öyle eyelinerın arasında atayım bari yazını görmüşken :)

    YanıtlaSil
  6. Fırçası gerçekten çok ince 4-5 tüp bitirdim uygulaması ilk haftalar biraz zor geliyor ama alışıyorsunuz şu an ucu keçelileri süremez oldum mükemmel kuyruk için yapılmış adeta. Tek sorun gün içinde siyahlığını kaybetmesi ve göz kenarlarının silinmesi. Yok ben gün içinde tazelerim diyorsanız en iyi eyelinerdir kendisi

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe