Çekiliş Kazandım; Samira's Life. Ve Neler Aldım?

by - 18:22

Herkese merhabalar,
Uzun süre önce gelen bir hediyemden bahsetmek istiyorum.Daha doğrusu bir çekiliş kazandım.10 gün önce kaldığım yere gelmiş fakat ben memlekette olduğum için ancak postunu yazabildim.Kazandığım blog sahibesi Samira's Life And Style . Çok güzel bir blogu var,günlük gibi yazı yazıyor :D bir bakmanızı tavsiye ederim.Hediyelerimin görüntüsü yukardaki gibi.Aşağıdaki gibi çok güzel bir hediye paketinde geldi.Bayıldım :) .Victoria Secret ürünlerine ilk defa sahip oldum.Kokusu çok güzel,vücut spreyinin.Tabi dudak parlatıcısıda ayrı güzel tabi.Hediyeler için çok teşekkür ediyorum Samira'ya ..



Ayrıca Avondan 2-3 bişi aldım.

Bu parfüme bayılıyorum kokusuna filan.Gençliğimin kokusu yani.İndirimde görünce alayım dedim.Ayrıca birde oje hediyesi vardı.1TL de ojeye verdim.Sonra sizlere sürekli övdüğüm Avon'un süper kalemini indirimde görünce almadan duramadım yine.Sizde bir stok yapın bence.İşte benden havadisler şimdilik bu kadar.Bütlerim var yine bu sıra..

Bol şanslı günler,
Herkese sevgilerimle..

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Bende Make Me Wonder ve o ojelerden aldım :) Katalogda koyu mavi-lacivert arası görünen ojedende sipariş ettim fakat morumsu bir renk elde ettiğimde bayağı üzüldüm açıkçası :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o renk ojeden aldım.Ama mutlu oldum şahsen,rengi çok hoş :D

      Sil
  2. Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe