Blogumun 1. Yılı ve Çekiliş Sonucu ♥ ♥

by - 19:02

Blogumu açarken bu kadar uzun süre devam ettireceğimi bilmiyordum hiç.Sağolsun bir çok kişiyle tanıştım,birçok kişiyle kaynaştım.Herkes,bütün izleyicimlerim bana destek oldu.Çoğu zaman sıkıntıya düştüğümde bir mail çaldı kapımı ,güzel yorumlarıyla beni mutlu ettiler.İşte o zamanlarda dedim ki tamam ,oldu işte bu iş bu kadar.Sıkıntılandım sizlere anlattım,dertlerimi anlattım.Beni yalnız bırakmadınız.Şimdi blogumun 1.yılı doldu.Koskocaman 1 yıl..Dile kolay..

Bende bu vesileyle hatırlayacağınız gibi 1.yıl çekilişi düzenledim.Ve yine anladım ki bu çekiliş işleri hiç bana göre değil.Çekiliş olunca blogumda hiç yazı yazasım gelmiyor doğrusu.Şimdiye kadar blogumda bununla birlikte sadece 2 çekiliş oldu bunlar bile blogu asmam için sebepti.Bilmiyorum ama bir daha sadece böyle 2. yıl gibi çekilişler ve belki özel günlerde çok güvendiğim firmalarla bir çekiliş düzenlicem.Bu işler bana göre değil çünkü.Ben blogumu kendim sevdiğim için yazmak istiyorum.Birilerine birşeyler vermek amaç olmamalı.Tabikide arada izleyicilerimi sevindirmek isterim.Bende mutlu oluyorum çünkü.Ama diyeceğim o ki ben bundan sonra sadece yazmaya odaklanıyorum arkadaşlarım..

Bu arada çekilişin kazananı için resim filan yapamadım.Çünkü ders çalışmam gerekiyor.Toplamda geçerli ekstra haklarla birlikte 282 katılım oldu.Bana güveniceğinizi umarak direk ismini yazıyorum; Aslı Düzen  . Arkadaşımı tebrik ediyorum kendisi bana ulaşırsa çok memnun olurum.Çünkü mail adresini bırakmamış.

Evet arkadaşlar 1.yılımızı kutlarım.

Hepinizi seviyorum,teşekkür ediyorum ve öpüyorum :)

Sevgilerimle..

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. "Son katılım günü 14.02.2014 18:00" yazmışsınız çekiliş postunun altına, 1 ay erken bitmiş

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe