Watsons Superdrug Kuru Şampuan

by - 16:20

Herkese Merhabalar,
Biliyorsunuz ki benim saçlar hemen yağlanıyor.2 Günde bir saçlarımı yıkamak zorunda kalıyorum.Geçen haftalarda Gizem 'in blogunda kuru şampuanı gördüm ,oda sağolsun tavsiye etti.Ben hiç böyle birşey duymamıştım şahsen.Çok geri kalmışım olaylardan.Saça fıs yapıyormuşun yıkanmış gibi oluyormuş.Bende dedim tam ihtiyacım olan şey.Ve geçen haftalarda bende Watsons'tan kuru şampuan aldım.

İki boyu vardı biz alırken. Ama büyük boyundan 1 tane kaldığı için onu arkadaşım aldı.Bende minik boyundan aldım.Aslında pek de inanmamıştım işe yarayacağına.Fakat arkadaşımın o gün saçı çok yağlıydı.Yani size gerçekten söylüyorum,patates kızartılırdı diye bir tabir var ya öyle.Bir ara bir mağazada kabine girdi arkadaşım,o ara saçına sıkmış kuru şampuanı.Bir çıktı ki cidden saçının yağı baya bir azalmıştı.Bende o zaman inandım işe yaradığına.Fakat benim saçlarımda pek işe yaramadı gibi.Yani ben pek bir etkisini göremedim.Benim saçlarım açık kumral renk.Sizinde bu tonlardaysa bundan alın,birde bunun çikolatalısı var , O da kahverengi saçlı olanlar içinmiş daha çok sanırım.
Kullanımı ise şöyle; Ürünü iyice çalkaladıktan sonra saçımıza püskürtüyoruz,sonra saçlarımızı tarıyoruz.Bu ürün şimdilik koku dışında pek birşey vermedi saçıma.Ama arkadaşımda işe yaradı ,bende onu anlamadım.Kokusu çok güzel bu arada ürünü.Küçük boyunun fiyatı 4 tl ,büyük boyunun ise 7TL ydi biz alırken.Bu arada unutmadan saçlarınıza aynı işlemi bebek pudrası ile de yapabiliyormuşunuz.Bir ara onu da deneyeceğim :)

Sizde bu tarz ürünleri merak ediyorsanız,küçük boyundan almanızı tavsiye ederim.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Siz kullandınız mı bu üründen? Neler düşünüyorsunuz?
Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

16 kişi dedi ki

  1. Aaa denemişsin tatlım :) Bebek pudrasını benimde arkadaşlarım kullanıyor işe yarıyor ama bende daha hiç denemedim :D

    YanıtlaSil
  2. Bende saçlarımın yağlanmasından yana şikayetçiyim . İki gün içinde yağlanmaya başlıyor. Sanırsın yağ şişesini saçlarıma dökmüşüm gibi oluyor . Bunu öğrendiğim iyi oldu Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Benim saçlarım koyu kahve o yüzden küçük boyunu alıp denemeyi düşünüyorum . Umarım işe yarar da kurtulurum bu dertten . Yağlı saç gerçekten kötü bir görüntü oluşturuyor . Bilgi için teşekkürler , böyle saç önerilerinin devamını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende aynı dertten şikayetçiyim.Umarım işe yarar canım.Al bi dene bencede :) tabi paylaşırım

      Sil
  3. Bu ürünü çok duydum ama almak nasip olmadı bir türlü , çok merak ediyorum bende özellikle fön çektirince saça çok kullanışlı olur , en azından bir kaç gün idare eder diye düşündüm şimdi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fön çektirirken filan baya kullanışlı olur :)

      Sil
  4. Hic denemedim ama karbonatta cok ise yariyormus onuda deneyebilirsin tatlim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba benimde sacim cok yagli.. sizin dediginiz gibi 2 gune bir yağlanirdi ve ben bu duruma uyuz olurdum. Arkadaslarim 4 gunde bir banyo yaparken ben kisin bile 2 günde bir yapıyordum. Sonunda clear men yagli saclar icin olan sampuani kesfettim. Nanenli oldugu icin sac diplerini ferahlik veriyo.. hem kepegi azaltiyo hem saci gec yağladiriyo.. artik saclarim hem ferah ve canli hem de yagsiz.. tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denemedim clear serisini.Onun women ıda çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.Teşekkürler deneyeceğim birara :)

      Sil
  6. Merhaba sacı pudra veysa karbonat temızlemez sadece matlastırır sacı gratısın kuru sampuanı hakkında cok ıyı seyler duydum onun fıyatıda uygunmus senın dedıgın gıbı watsonsun kuru sampuanı arkadasımın sacınada sadece koku verdı ama sonra gratısınkını denedı ve suan cok memnun buda aklınızda bulunsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aldım şuan gratisinkini çok memnunum teşekkürler :)

      Sil
  7. siz 2 günde bir yıkadığınızdan şikayet ediyorsunuz, ben günde 2 kere yıkasam ancak... o derece yağlı saçlarım. clear women yağlı saçlar için olan sampuan ne çirkin birşeydir, ne saçımdan arındı ne saçlarımı temizledi, 3 su şampuanlayıp yarım saat kafamı arındırmaya çalışıp birde saçlarımı kuruturken dokunduğumda elime hala yağ gelince ne sinir olurdum. şişe bitsin diye ne dualar ettim, asla tavsiye etmiyorum. kuru şampuan olarak elidorun kuru şampuanını tavsiye ederim benim çok işime yaradı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birdahakinede onu deneyeyim o halde :D teşekkürler öneri için

      Sil
  8. selam benimde önerim var. Şans eseri bende Profein ile tanıştım ve çok araştırdım. olumlu sonuçları görünce de denemeye karar verdm. Gerçekten güzel birşampuan bana çözüm oldu..

    YanıtlaSil
  9. yaaa bu arada Profein in birde serumu varmış. henüz kullanmadım ama ikisi birlikte kullanım önerilmekte. bilgisi olan varmı?

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe