Pastel Dramatic Look Mascara 5X Volume Maskara

by - 14:03

Merhabalar herkese,
Bugün sizlere Pastel'in indiriminden almıştım.Yorumlamaya ancak fırsat oldu.Pastel'in internet sitesininde birçok güzelliği var.Geçen ay hatta bloggerlara özel %50 indirim vardı.Ama ben kaçırdım o indirimi maalesef.Bende bunu aldım kendime ödül olaraktan.Bakın bakalım beğendim mi rimeli?

Rimel yapı olarak yoğun bir yapısı var.Hatta biraz fazla yoğun.Bundandır ki sanırım ıslak yapılı.Ben böyle fırçalı rimelleri genel olarak sevmiyorum,yani kullanışlı bulmuyorum.Daha çok plastik olan uçlu rimelleri tercih ediyorum.Ama bu rimel uyguladığımda kirpiklerime istediğim dolgunluğu verdi,kirpiklerimi güzelce kıvırdı ve uzattı.Herzaman kirpiklerimin kısalığından şikayet ederim.Ondandır ki benim kirpik diplerine kadar ulaşamıyor fırça,yani ulaşsada göz kapağıma filan bulaşıyor,zor yani o yönden.Ve ben bu rimelde ilk katın yeterli olacağını düşünüyorum.İkince katta kirpikler yapış yapış oluyor.

Günlük ,doğal makyaj yaparken kullanacağınız bir rimel daha çok.Ürünün iki rengi mevcut.Bir bu siyah olanı birde mavi olanı.Mavi rimel filan hiç tarzım olmadığı için ben ondan almadım.Ama arkadaşımın birinde ondan var ve gözleri renkli,ona çok yakışmıştı.Aklınızda bulunsun yani renkli gözlüler :D Ürünün fiyatı da 10 tl gibi birşeydi.Fiyatına göre iyi bir performansı var.


Şimdilik benden bu kadar.
Blogumun 1.Yıl Çekilişine Katılmayı ihmal etmeyin bu arada :) TIK
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Güle güle kullan canım. Bende hafta sonu bu rimeli alip almamk konusunda kararsiz kaldim ve almadim. Zaten pek bana gore degilmis ıslak rimel kullanamiyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiğime çok sevindim ozaman :)

      Sil
  2. Nedense bu ıslak görünümlü rimeller bi kaç kullanımdan sonra daha iyi bi kıvama ulaşıyo ve daha etkili oluyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ,bende pek değişik bir izlenim uyandırmıyor :(

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe