NYC High Definition Liquid Eyeliner / Extra Black

by - 15:37

Herkese Merhabalar,
Bugün sizlere NYC 'den aldığım bu aralar sürekli kullandığım bir eyelinerdan bahsedeceğim.Benim Avon'dan sonra bu ikinci eyelinerım.Avon'dan aldığımın ucu fırça şeklindeydi.Bu daha çok keçe uçlu kalem şeklinde.Ucu sabit yani.Ben daha çok kolay sürüldüğüne inanıyorum böyle uçlu eyelinerların.

NYC ürünleri Watsons'da satılıyor.Bu aralar zaten Watsons'dan çıkmaz oldum.Ambalaj,dış görüntü olarak ürün gayet kaliteli bence.Adındaki gibi "Extra Black" bir görüntü ortaya çıkmıyor ortaya.Daha çok mat bir bitirişi var,parlak değil.Kalıcılık olarak iyi.Akma ve bulaşma yapmadı bende şimdiye kadar.

Kullanımı ise daha şöyle; göz kapağınıza paralel olarak sürerseniz daha çok memnun kalırsınız eyelinerdan.Daha bir siyah görüntü oluyor.Kalem tutar gibi,dik tutarsam eyelinerı genelde kuyruğunu belli etmek için ince bir çizgi çekiyorum.

Ve bu eyelinerın en önemli özelliği şu; Kapatırken "tık" sesini duyun.Yoksa sabaha kupkuru bir eyelinerla karşılaşırsınız benden demesi.Fiyat olarak 9 TL .Ben çok severek ve rahatlıkla kullanıyorum bu eyelinerı.Eğer sizde uygun fiyata güzel bir eyeliner arıyorsanız bunu bir deneyin.


Şimdilik sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

9 kişi dedi ki

  1. Bende önceden Flormar'ınkini kullanıyordum ama sonra jel eyeliner'ı daha çok sevdim hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D bir ara flormarı bende mi denesem ki

      Sil
    2. Eğer kalın eyeliner seviyorsan dene tatlım. İnce çekmekte ben biraz sıkıntı yaşıyordum :D

      Sil
  2. Tatlim ne kadar zamandir kullaniyorsun bunu. Ben bu tarz eyelinerlari daha pratik buluyorum ama daha once flormarinkini kullanip nefret etmistim. Siyahligini 2 haftada kaybetmisti :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede kesinlikle daha pratik.Yaklaşık 3-4 hafta kadar oldu.Ben şimdilik memnunum.Umarım siyahlığını kaybetmez buda ozaman :D

      Sil
  3. Bende bi gün kapağını kaybetmiştim kurumustu eyeliner'ım :/
    Acı bir hatıra oldu bana :):) Dejavu yaşadım sanki.
    Güle güle kullan .

    YanıtlaSil
  4. Keçe uçlularla problem yaşıyorum bende.Bir türlü istediğim siyahlığı elde edemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet diğer fırçalı eyelinerler gibi parlak bir siyahlık vermiyor,daha mat oluyor bunlarda. :(

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe