Neler Aldım ? #3

by - 17:40

Bu ara "Ne Aldım " yazısı yazıyorum sadece heralde.Bayram indirimi malum Gratis ve Watsons'larda da indirimler bugün başlamış bulunuyor.Gratis'te Renkli kozmetik ürünlerinde %50 indirim vardı güzeldi.Ama çoğu ürünler yağmalanmıştı ben gittiğimde.O kadarda öğlen vakti gitmeme rağmen.Sonra Essence'de indirim yoktu ona çok üzüldüm.Maybelline'den bir tane ruj aldım.Ama onu da yurda gelip açtığımda ruj içinden fırladı.Ucu kırıldı filan.Resimde daha hiç açmamıştım ruju.Biraz ona da üzüldüm şuan.5 TL ye geldi ruj buarada.Daha doğrusu gelemedi yani.

Sonra çoğu bakım ürünlerinde de %50 ye varan indirimler vardı.Bir ara bir jel alsam mı diye düşündüm ama onu da belki 29 Ekim'de filan indirim yaparlar diye almadım.Ama Neutrogena'larda aklım kaldı.Sonra Gratis ürünlerinde %40 indirim vardı.Bende yüz ağdasını aldım Gratis'in 4,5 TL gibi bir fiyata geldi.İiçinde 12 tane var 2 tane de mendili var.Umarım güzeldir.Gratis'in ağdasını kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Ona göre büyük ağdasından da alırım belki.Sonra siyah nokta temizleme bantlarından aldım.O da güzel bir ürün bence.Bitirmese de azaltıyor en azından.4 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım.
Saç ürünlerinde %40 indirim vardı.Bende Schwarzkopf  ürünlerinden almayı çok istiyordum.Şampuanım vardı.Saç kremi alıp bir deneyeyim dedim.Kokusu süperdi.Biraz gereksiz bir üründü ama umarım işime yarar.Fiyatı da 7TL'ye denk geldi.
Dün arkadaşımla Watsons'daydık.Ben sürekli her watsons'a gittiğimizde çikolatalı palmolive'in kokusuna bayılıyordum.Ama duş jelim olduğu için almaya yanaşmıyordum bir türlü.O da biz watsons'a girince kendime diye aldı.Sonra bir çıktık,bunu sana aldım dedim.Ay Yarabbimm :D bir sevindim,bir sevindim.Akşam ilk iş kullandım ve bayıldım.Resmen üzerime çikolata döküyormuşum gibiydi.Neyse yorumlarımı size ayrı bir postta uzun uzun yazarım sonra.Ama ben bu indirimleri sevmedim.Biraz daha indirim olsaydı iyiydi.Neyine yetmiyor demeyin!Öğrenci hali,daha çok indirim,daha çok indirim :)

Şimdilik benden bu kadar,
Siz neler aldınız indirimlerden? Yorumlarınızı bekliyorum
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Balm'ın Nude Tude indirim paletini alabildim şimdilik. Ama haftasonu bir kez daha dolaşacağım inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm'ın ürünlerini bende alırım inşallah bir gün :D güle güle kullan canım

      Sil
  2. Ben de Schwarzkopf'un şampuanını aldım bugün sen de güle güle kullan aldlıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şampuanını bende almayı düşündüm ama elimde olduğu için almayayım dedim.teşekkürler :)

      Sil
  3. bende talan edilmeden az önce yaptım sanırım alışverısımı ama yınede memnunıyetsızlıklerım oldu :/ rujun basına gelen benımde rımmel rujumun basına gelmıstı :) yerıne gerı oturttum ama yakında erıtıp yenıden dokecegım o ruju azıcıkda renk katarım mısal ;) gıule gule kullan

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullan canım :) Ruj icin uzldminsan kafasına takıyor boyle seyleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama kafaya takılmayacak gibi değil ki :) sağol canım

      Sil
  5. Merhaba bende Palmolive'in Çikolata tutkulu Bodu Butter'ını çoktamdır merak ediyordum.Ve size güveniyorum.Yarın ilk iş alacağım teşekkürler :)) Peki Watsons'ın duş jelleri hakkında nelere düşünüyorsun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle al canım :D değicek kesinlikle.Watsons'ın duş jellerini doğrusu kullanmadım.Ama dıştan filan gayet iyi duruyorlar.Yinede denemediğim için bir fikrim yok :( kusura bakmayın yardımcı olamadım

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe