Kimi Dinliyorum ; One Republic

by - 17:02

Bu başlığımın beşinci konukları ; One Republic grubu

Ben zaten bu bölümü genelde telefonumun zil sesi değiştiğinde anlıyorum ki,hemen bu ismi yazmalıyım.Müzik dolu bir post sizleri bekliyor söyleyeyim..Hiç sıkılmicaksınız.Grup alternatif rock grubu.Bu grubu ben ilk olarak Timbaland'la olan "Apologize" şarkısıyla tanıdım.Şarkı muhteşemdi.Kesin biliyorsunuzdur diyorum,ama bilmeyenlerde dinlesin buarada.Grubun solisti adam çok ama çok şeker,sesi de muhteşem.


Grupta çoğu zaman sözleri ve prodüksiyonu benim çok sevdiğim Ryan tarafından yapılıyor.Grup zaten kendilerini kaliteli müzik yapmaya adamış.Kesinlikle hakettikleri yerde değiller şuan.Şarkılarının sözlerini bir okuyun derim,hepsi çok anlamlı."Stop and Stare" şarkıları da bana biraz Taylor Swift şarkılarını hatırlattı.Ama hafifliği filan çok hoş.

Gruba en baştan beri Timbaland destek veriyormuş.Hatta onun sayesinde bu grup oluşmuş diyebilirim."All The Right Moves" şarkıları ise cidden çok ama çok güzel.Hepsi benim için muhteşem ama bu biraz hareketli gibi,klibide süper. Bu gidişle bütün şarkılarını paylaşıcam heralde.Ama napıyım."Secrets" şarkısının sözleri ise çok anlamlı. "Başka bir hikayeye ihtiyacım var.." Şarkı Sihirbazın Çırağı filminde de çalmış ayrıca.

"Good Life" şarkılarına ise çıktığı andan beri tekrar tekrar dinlerim.Bu solistin sesi şahane. "If I Lose Myself " şarkısı ise o yaz favori olmuştu,remixiyle diye hatırlıyorum.Şarkı muhteşem.

2012 te grubun solisti olan Ryan Tedder, Gym Class Heroes grubuyla muhteşem bir şarkı çıkardı."The Fighter" muhteşem bir şarkı,hastasıyım..Resimde ne kadar da şeker dimi ? 

Ve en sonunda bu konuyu açmama vesile olan şarkıya geldim.Şarkıyı ilk bir mağazada duydum ve android telefonum sağolsun hemen ona dinlettim ve "SoundHoud" du sanırım ordan buldu şarkıyı.Şarkıya bayıldım.. Şarkı "Counting Star" .Hemen indirdim ve zil sesim yaptım.O günden beri sürekli mırıldanıyorum.Dinleyin hiç pişman olmayacaksınız.


Bol klipli bir post oldu.Umarım sıkılmadınız?
Bundan sonra da sürekli One Republic dinlemek dileğiyle
Hadi keyifli dinlemeler :)
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. One Republic benim de severek dinlediğim gruplardan biri.
    Daha çok kişiye ulaşması açısından süper bir yazı olmuş :)
    Videolarını eklemen de harika olmuş, hatta ben şu an Counting Star'ı dinlerken yazıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde öyle :) İnşallah ulaşmıştır canım.Bende onu dinliyorum şuan :D

      Sil
  2. Yaşasın One Republic seven biri daha :)) benim de çok sevip dinlediğim bir grup. Apologize ve secrets favorilerim :))

    YanıtlaSil
  3. Evet bunu paylasman cok ıyı olmus. OneRepublıc 1 numara :*

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe