N.Y.C. Eye 2 Eye / Pink Ink

by - 14:01

Arkadaşımda bunu görmüş beğenmiştim o da bana bunu hediye etmişti.Ondan öğrendiğimde Türkiye'de NYC ürünleri satılmıyordu.Ama artık Watsonslara gelmiş.Hem ürünleri ucuz hemde kullanılabilir bence.İyi bence..Bu ürünün renklerinin şekerliğine ve uyumuna bayıldım.Bu benim ilk ve tek N.Y.C. ürünüm.Bir ara Watsons'a gidersem kendime alırım heralde bişiler.Şimdi ürün hakkında yorumlarıma geçiyorum :)

Ürünün kapağını açarken ben baya zorlanıyorum.Ürünün dışı plastikten,ben bu özelliğini de sevmedim ürünü.Pek kullanışlı değil o yönden.Ürünün içinde birde aplikatörü var.Sevdim onu.İki ucu da farklı şekillerde.İçinde iki renk mevcut farın.Biri açık pembe,diğeri de siyah gri arası bir renk.İkisi de hafif simli.Pembesi çok şeker bir pembe pamuk şeker pembesinden . Ben iki rengi birbirine çok yakıştırdım.
Ürünün kalıcılığı da gayet iyi bence.Yani iyi derken gün içinde 3-4 saatte yenilemeniz gerekicek.Ama fiyatına göre gayet bence,hatta süper bile.Arkadaşım 4 tl gibi bir fiyata almış yurtdışından.Burda da pek bir değişiklik olmaz sanırım.Burda var mı onu bile bilmiyorum doğrusu.Ama varsa hiç kaçırmayın derim ben.Bu arada benim far baya parça pinçik oldu çantamda ondan kusura bakmayın.Baya etrafa saçılabiliyor bu arada.Dokusu yumuşacık ve pigmentli yapıda.Sevmediğim diğer yanı ise fazla toz halinde gibi.Hemen etrafa dağılabiliyor.Resimlerde de halinden anlayacağınız gibi.Çantamdan çıkardıktan sonra sildim ama yine dağıldı.Uğraştırıyor biraz.Ama tekrar alırmıyım bu üründen? Alırım valla.Rengine,fiyatına kat be kat değer :D 
Siz neler düşünüyorsunuz bu ürün hakkında ?
Yada NYC ürünleri hakkında?

Sevgilerimle


Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. Nyc tekli farlar watsonslarda 7 lira yanilmiyorsam. 4 lu paletler ise 10 lira yani ulkemizde yurt disindaki kadar uygun fiyatli degil ama gene de fiyatlar pahali degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet diğer markalara göre ucuz ama ülkemizde daha pahalıymış yurtdışına göre üzüldüm şuan :) teşekkürler canım bilgilendirme için

      Sil
  2. ben allıgını aldım ama memnun kalmadı.
    farları ıyı hatta süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç kullanmadım allığını bir yorum yapamicam ondan :( bu farını bende çok sevdim :D

      Sil
  3. Fiyatlar diğer markalara göre uygun bence. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Sahsen kullanmadigim bir marka, belki burda olmadigi icin, yada kaliteli bulmadigim icin. Bir iki urununden hic memnun kalmamistim :)

    YanıtlaSil
  5. Burada da aynısı olmasa da var :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe