Nail Art Denemem - Round 2

by - 14:17


Dünkü denememden sonra heveslendim ve hemen bir tane daha deneyeyim dedim..Dün yorum yanan bir arkadaşımız bana bir sayfa önerdi.Sağolsun dehşet örnekler var.Yazının sonunda sizinle o sayfayı paylaşıcam.Hemen ordaki örneklerden birini denedim.Ama ojeyi yaparken Flormar Supershine'ın azizliğine uğradım.Kendisi çöpe gidicek en yakın zamanda.Çünkü bozulmuş yada bitmiş anlamadım ben bir değişik olmuştu kurumadı bir türlü.Şeritler büyüklü küçüklü oldu,koptum ya.siz benim yüzük parmağımdakini görüş kaynağı olarak alın :)


Ne zor işmiş.Yok bantları yapıştırıyorsun filan.Öğrendikçe daha keyifli hal alır diye düşünüyorum.Belki bugün bir tane daha denerim :D Şaka gibi kendimi kaptırdım..Hele ki sağ elimdeki tırnaklarımı boyamak ölümdü ayrıca.Bandı yapıştıramıyorum filan.Zorluydu ama bişiler becermeye çalıştım,pek olmasa da amann :D Ojenin el altında Golden Lady'nin kahvemsi bir tonu var,çok güzel ten rengi.Ben genelde hep onu sürerim zaten.El alttaki şerit gibi olan morumsu şeyde Flormar Sunshine,en üstteki ise Pastel'in anlattığım ojesi.

Şimdi size sitenin adresini veriyorum.Daha doğrusu blog .Kendisi bu konuda şahaserler yaratmış bence.Benim gibi acemilerin ondan öğrenecek çok şeyi var bence.Resimlerle herşeyi anlatıyor ayrıntılı şekilde.Yeni örnek alıp yapacağım modeli ise şurdaki yazısında;TIK Sizde benim gibi deneyin deneyin,vakit bol.Son 13 gün sonra okul,of off :) 


Eee nasıl olmuş bu arada?
Sizlerde deneyin,merak ediyorum :D benim gibi acemileri.
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. ne mutlu bana o zaman önerdiğim sayfayı beğendiğine de çok sevindim :)Bence gayet hoş olmuş denedikçe daha da güzellerini yaparsın :)

    YanıtlaSil
  2. Valla ben bu konuda kendim kadar beceriksizini görmedim =) Ama senin yaptıklarını görmek keyif veriyor. Bence hiç de o kadar kötü değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende benim kadar beceriksizini görmedim ama :D sağol

      Sil
  3. hiç yapmayı denemedim, bu becerisizlikle de yapamam heralde nail-art falan :) değişik olmuş diğer çalışmalarınıda bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D paylaşıcam ,göz zevkinizi bozucam ama :D çok teşekkürler

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe